reklama

Neprepadam panike - zatial....

Mam jeden problem…a nech sa snazim ako sa snazim, nie a nie ho poriesit. Ludia pomoc....

Písmo: A- | A+
Diskusia  (39)

Mam jeden problem…a nech sa snazim ako sa snazim, nie a nie ho poriesit. Som 26 rocna deva, bez zavazkov, s relativne dobrou pracou, hrbou kamaratov a zopar konickami, rada sa chodim zabavat, milujem hudbu a kino...jednoducho podla mojho uvazenia celkom pouzitelna osoba. Lenze uz zopar dni, mesiacov a rokov ma trapi to, ze sa zo zivota musim vytesovat sama. Uznavam, do nedavneho davna som sa tym az tak nezaoberala, ale pocas poslednych mesiacov ma to zacalo naozaj hnevat. A tak som sa rozhodla ze s tym volaco musim porobit. Ono to totiz ani nie je tak o tom, ze by som trpela nezaujmom z panskej strany obyvatelstva, je to skor o perspektivnosti takychto vztahov (aby ste vedeli co myslim: poslednych par ‘zaujemcov’ malo o 5 a viac rokov menej – skusila som a nejak to nie a nie fungovat. A nahradnu mamu uz robit odmietam. Okrem zavislosti na kavicke a cigaretkach mali aj zopar inych zavislosti, ktore skodili ich zdraviu ovela viac...Alebo nas delilo od seba hodne km a mil – a na taketo vztahy ja uz jednoducho nemam gule).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 A tak raz rano, ked som sa snazila dostat do prace ale branila mi v tom okrem hustej premavky este jedna opica, ktoru som mala na hlave po celonocnom zurovani, som sa ocitla na zastavke MHD. Ako tam tak stojim a snazim sa nenapadne splynut s davom, i tu tam prichadza zaujimavy mlady muz s udicou (!),mozno aj velmi mlady (v odhadovani veku som nikdy nebola dobra – mozno aj preto mam tolko –nast rocnych napadnikov) a cakajuc na spoj zaujima miesto povedla mna (aspon mam dobry vyhlad a zakladny accessoair takychto ran – slnecne okulare cez pol tvare – tomu len napomahaju). Tak skumam – obleceny lezerne, vlasy v style ‘ranny sex’ (pekne a prirodzene strapate, a v ruke ziadnen ulovok – zatial). A ja tam tak stojim a v hlave znacne ochudobnenej o zopar mozgovych buniek z predoslej noci si snazim vymysliet nejaky vhodny line-up (cize uvodnu baliacu vetu) a prisaham, absolutne nic ma nenapada. Ani keby som velmi xcela. Pozorovany objekt nastupuje na spoj smerom na zlate piesky. Aka to nahoda :o) - nastupujem aj ja. V elektricke si sadam nenapadne dve miesta za nim.A stale pozorujem. A potom po nastupeni jednej vycesanej blondatej solarkovej divy pozorujem, ako objekt dokladne skuma a skenuje jej exterier do najspodnejsich vrstiev. Pocet doteraz nahratych bodov sa znizuje o patrne nepatrne cislo. Prichadza moja zastavka a so mnou sa z elektricky vyruti asi polovica jej pasazierov, chtivych utracat svoje peniazky.Mlady muz vystupil mozno na dalsej. Koniec hry, ende, schlus. A ja nic. Do prace idem s prazdnymi rukami. Bez ulovku.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Cela tato story ma prinutila zamysliet sa, ake je to vlastne tazke niekoho takymto sposobom zbalit – a ak nie zbalit tak aspon nadviazat kontakt alebo dostat cislo (aj ked v mnohych pripadoch mozno falosne). A urcite nie len pre nas ale aj pre muzov. Skor by som povedala, ze my to mame mozno este trosku tazsie – ta jedna veta musi posobit nenasilne, vkusne, nesmie byt priliz sebavedoma a musi zaujat, a v pripade nas zien nesmie posobit privelmi samoiniciativne/sebestacne (aj ked nemam ani tucha ako sa da toto sklbit – ved ked idem balit ja, tak balim z vlastnej iniciativy – ale zo skusenosit viem, ze chalanov to vie odradit)....a toto vtiesnit do takeho kratkeho textu je poriadny vykon (preto klobuk dolu pred vsetkymi vkusnymi balicmi – za odvahu a za snahu – niekde som citala ze cim viac mate pokusov a omylov tym blizsie ste k vytuzenemu cielu :o) Ono finta fn je aj v odmietani – ked uz, treba to spravit tak, aby sa odmietnuty nesiel hned zahrabat za najblizsi roh pod zem. Ked on balil s tym ze si vas vazi – treba aj jemu zachovat jeho hrdost.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

No a vlastne chcela som ze - ked som pred par dnami bola na koncerte bristolskej kapely, ktora nas masivne atakovala svojimi hudobnymi prejavmi – toto sa mi stalo…Ako si tam tak stojim a vabne sa vlnim v ryme trip hopu, vsimnem si obdalec stojaceho chalana s colou v ruke. Ako tak koncert plynie, stojime stale blizsie a blizsie k sebe, nedbalo dbale dotyky, usmevy – vsetko funguje...vyhliadky su slusne. Ked tu zrazu koncert konci, ja idem len povedat ‘ahoj’ jednemu kamaratovi, co stal obdalec – kutikom oka stale pozorujuc neznameho sympataka (uznavam, ze toto mohol byt strategicky omyl) otocim sa spat a on tam uz nie je. Poviem vam, domov som sla s poriadne zvysenou hladinou adrenalinu – aj z koncertu aj zo samej seba. Ono kebyze aspon volaco spravim a on povie nie tak vec je jasna a nema ma to viac uz pre co skriet – urobila som co sa dalo (aj ked v danej chvili som mala v hlavne uplny zmatok a paniku s cim na neho vyjst – mozno som tym pozdravom vlasne len chcela nahrat cas...). Ale takto som teraz doma a lezim v posteli a bucham si hlavu, ze toto mohlo byt svetlo mojho zivota (;o), a ja som to takto zhasla.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Preco toto cele je take komplikovane...a hlavne ked absolutne nemate tucha, co robit.

Preto by som chcela poprosit mladych muzov (mozu byt aj starsi :o) to budu uz rokmi overene skusenosti), keby dali do diskusie zopar tipov co ano a co nie – urcite nie som jedina, ktora riesi tento problem :o)

Tesim sa ......v podstate sa len tak vseobecne tesim – ze sa mi vobec zadarilo zbuchat tento clanok :o).

Anna Novak

Anna Novak

Bloger 
  • Počet článkov:  2
  •  | 
  • Páči sa:  0x

obycajna osoba zenskeho pohlavia v rozkvete, so silne vyvinutym fetisom pre topanky, slnecne okuliare a balzamy na pery, okrem ineho zavisla na oreganovo-sezamovych keksikoch, ktore pravidelne chodim trusit do kina. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu