reklama

Ficoland šitý na mieru.

Samozrejme len pre súdruha a jeho verných nohsledov. Veď dôchodcovia majú opäť sľúbené vianočné príspevky, navyše dvojnásobne, hoci niesme ešte ani v polovici roka. Polícia koná úžasne rýchlo, hlavne ak treba zmeniť názor ohľadne podpisov pána Slotu, koruna posilňuje (zhodou okolností výhodné pre všetkých okrem exportérov) rastie cena benzínu a nafty, len preto, že sme nedovolili súdruhovi zahedgovať ho ešte v roku 2006 (že ho všetci ekonómovia vysmiali to nevadí).

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 No dobre ale teraz návrat k poslednému „maličkému“ prešľapu . „Ide o problém Jána Slotu a SNS“ to je názor nášho najsociálnejšieho a najspravodlivejšieho premiera. Podľa mňa je problémom nás všetkých, ak poslanec, svojím spôsobom náš zamestnanec, poberá plat na základe podvodu a druhý ktorý podvod uskutočňuje porušuje zákon. Polícia začne konať no už o pár hodín konať prestane. Predseda NRSR odmieta vydať nahrávky, ktoré by mohli dokázať tvrdenia novinárov zároveň bez rozmýšľania uverí ak poslanec povie, že nič zlé nespravil.
 
 Otázne je či by náš premier reagoval takto aj keby sa jednalo o opozičných politikov, alebo by sme zase zostavovali parlamentné vyšetrovacie skupiny ako bolo v pláne v prípade SPP. Prokuratúra ktorá je povinná konať v prípade podozrenia spáchania trestného činu, vraj jej to nevyplýva zo žiadneho zákona, špeciálna prokuratúra vraj nieje príslušná. To ale znamená dve možnosti, buď môžu poslanci páchať trestnú činnosť bez toho aby ich za to mohol ktokoľvek stíhať, alebo falšovanie podpisu na úradnej listine nieje trestný čin a v tom prípade si odteraz podpisujem všetky zmluvy sám a podľa možnosti za obe strany aby som nemusel strácať čas tým, že nechám protistranu zmluvu prečítať.

 V každom prípade to znamená jedno. Fico mal pravdu. Slovensko nieje právny štát. Teraz už nie.


Tomáš Baráth mladší

Tomáš Baráth mladší

Bloger 
  • Počet článkov:  133
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mladý človek skúšaný životom ako každý, úplne obyčajný ale pre niekoho dúfam celkom výnimočný.obj=new Object;obj.clockfile="otsukashokai001-navy.swf";obj.TimeZone="PST";obj.width=150;obj.height=150;obj.wmode="transparent";showClock( Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu