reklama

Čo na nás tí muži vidia?

Veľakrát keď idem po meste, alebo len tak po ulici, všímam si, že sa na mňa niektorí muži pozerajú, niekedy až žiadostivo. Nepopriem, že je to z časti aj prijemné, ale zároveň si kladiem otázku: čo na mne vidia?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (123)

Nie som ani modelka, nemám ani ideálne miery, a s tvárou som tiež nebola vždy úplne spokojná. A napriek tomu, keď idem po ulici, tak sa muži obzerajú a nie len to, dokonca, keď idem s mojou ozaj krásnou kamoškou, ktorá je ako vystrihnutá z plagátu, tak aj tak pozrú na mňa. Nie, nenahováram si to, hovoria to aj ostatní.

Ale krásou to asi nebude. A až tak škaredá nie som.... Tak čím to potom je? Moja mamina vždy hovorievala, že ide o šarm, ale veď som ani ústa neotvorila. A nie je to len v lete v tedy to chápem. V lete sú muži, ako osamelí trúdi, hľadajúci akúkoľvek samičku v spleti feromónov a sú takí pomýlení, že chcú aj ženu, ktorú by možno inak nechceli.... Dokonca i tu na blogu, kde sú mnohé oveľa krajšie som už čítala všelijaké poznámky na moju osobu, prevažne harrašmentového charakteru;). Možno riešim hlúposti, ale ozaj sa pýtam čo na nás, obyčajných ženách tí muži vidia?

Barbora Kmeťová

Barbora Kmeťová

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Pracujem ako grafička. Znie to smiešne nie?:o) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu