reklama

Supermodelka

Pozri na ňu! Na tie ladné pohyby tela, krásne, štíhle nohy, vlniace sa boky.. Na tie jemné črty tváre a nádherné, husté vlasy, ktoré jej poletujú okolo tváre súladne s jej pohybmi. Nie. Jediné, čo povedal môj priateľ, bola veta, alebo skôr povzdych; Wow.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Viete si asi predstaviť, ako ma to veľmi potešilo - a ako každá žena, nemodelka, bez dokonalej postavy a perfektne bielych zubov, pomyslela som si svoje. Je to chlap a tak ani neberiem do úvahy inú možnosť ako tú, že mu znovu raz preskočilo.

"Vieš.. podľa mňa je až moc vychudnutá. To je strašné, mne sa také baby vôbec nepáčia. Podľa mňa máš Ty takú akurát dosť sexy postavu."
Super, tak teraz mám to jeho "preskočenie" aj potvrdené.
"Bože! Ten make-up ale robí divy! Ty si nedávaj make-up!"
Neverila by som, keby som to nezažila, ale ono to stále graduje! On bude naozaj výnimočný..
"Potom by si bola už úplne neodolateľná a každý by mi Ťa chcel prebrať."
By som si bola aj pomyslela, že toto bude vyvrcholenie, ale, ako vravím, On je výnimočný!
"Vieš čo? Namaľuj sa! Nech vidím, ako vyzeráš!"
No tak, chlapče, rozhodni sa!!!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dobre, dobre... priznávam aj bez mučenia, nemaľujem sa. Veď, komu sa chce každé ráno vstať o polhodinku skôr (poprípade sa nechať ukrátiť o ranné vylihovanie v posteli s jemne hriešnym pocitom, že máte pred sebou povinnosti a že by ste teda už dávno mali byť hore), odpochodovať do kúpeľne, vytiahnuť čarovný kufrík (áno, presne taký, aký má každá z vás, plný najnovších lahôdok od Max Factor, Payot, Estee Lauder či Bourjois) a začať tak namáhavú procedúru líčenia od nanesenia transparentného podkladu podľa prírodného typu až po konečné zahľadenie do zrkladla s výrazom hurá, ideme loviť chlapov!

Nie, mne naozaj nie. Každé ráno, keď sa zobudím, tvár si jednoducho umyjem, pretriem krémom aby bola v pohode a hor sa do školy. Aspoň sa večer nemusím trápiť s tým, ako zmyjem vodeodolnú riasenku bez odličovača, prečo vyzerám z minúty na minútu horšie a horšie a utešovať sa tým, že zajtra ráno to bude znovu také dobré (alebo skôr tým, že to takým dobrým spravím ja sama). Nemám na to chuť, niekedy som možno len príliš lenivá, no nemyslím si, že by ma preto ten môj mal rád o niečo menej. Ale, čo by ste pre chlapa nespravili, však, tak som teda aj ja rozhodla namaľovať sa, keďže večer ideme von. Snáď sa poteší (no, bodaj by nie, veď ten uvidí...).

SkryťVypnúť reklamu
reklama

S miernym strachom a menším pocitom viny som sa postavila pred zrkladlo. Vytiahla som svoj čarovný kufrík, zalovila som v ňom a vybrala ľahký, príjemne hydratujúci make-up. Úúú. Len aby som sa pri toľkom úžase neroztiekla.. Teraz kompaktný púder, aby som zakryla údajné nedostatky (údajné preto, lebo, ako iste viete, samozrejme žiadne nemám), červenú farbu na líčka aby som vyzerala ako Nastenka z Mrázika a potom prídu na rad oči. Podľa svojho lesného typu sa mi hodí zelená a zlatá. Jééj no perfetkne, to budem vyzerať ako dokonalý vianočný stromček. Ešte čierne linky na zvýraznenie mojich rovnako dokonalých očí, maskaru Volume Extreme (ktorá spoľahlivo funguje práve vtedy, keď sa jej chcete zbaviť)... ale, čo by som pre toho môjho nespravila, však.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ešte narýchlo skontrolujem zásobu rúžov, leskov a balzamov - áno, mám ich všetkých 17, od jemného Vanilkového sna, cez krvavočervenú Zmyselnú vášeň až po nevinné Perleťové zjavenie. Na túto príležitosť zvolím, ako inak - bez najmenšieho zaváhania - Letný flirt. Čo na tom, že je polka januára, veď on to aj tak nezistí. Jeho bude zaujímať skôr to pod tým rúžom ale veď dobre.. Hurá. Hotovo, klobúk dolu. Nuž, musím uznať, si vážne kočka - prezerám si samu seba v zrkadle a špúlim na seba pery ako Marilyn Monroe. Achjaj. Zlé. Veľmi zlé!

"Vyzeráš dobre!"odpovedal pri pohľade na mňa.

Dobre. Dobre! Ja sa asi zbláznim. Hnevám sa na neho!!! Pol hodina práce je dobrá?! Tak toto si si chlapče posral. Netvrdím, že ženy sú náročné, ani urážlivé, ja teda určite nie.. ale keď je niečo dobré, tak je to LEN dobré a nič viac, pravda. Tak teda dobre! Nahodila som svoj zvyčajný výraz chladnej panej (presne takej, aké sú ženy s červenými lícami v Rusku, presne takými, aké som mala v tento chladný večer aj ja, a nie vďaka farbe ale vďaka mrazu). Nechápal, čo sa mi stalo, prečo mám mierne (!) podráždenú náladu ani čo sa so mnou vôbec deje. Zrejme si myslí, že keď ma pozve ku sebe domov, tak sa to zlepší! Nuž, uvidíme, dám mu priestor, nech ukáže, čo je v ňom. Snáď si to v lepšom svetle všimne a pochváli. Veď mi to dalo toľkú námahu!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Skončili sme v posteli. Niééé, nemyslite si, veď za to, že ma nepochválil, by som mu nič, vôbec nič nedovolila... len sme tak ležali vedľa seba a rozprávali sa. On - vo svojej klasickej, čiernej mikine, s úprimnými, hnedými očami, a ja - bez make-upu, s rozpustenými vlasmi, ožarovaná svetlom, ktoré odhaľovalo všetky moje nedostatky (ktorých mám samozrejme dosť). A vtedy sa na mňa uprene zadíval, usmial sa a povedal:

"Bola si pekná. Teda.. viac než to, bola si priam krásna. Ale teraz.. teraz si ešte krajšia. Nemusíš mať na sebe nič, nemusíš mať nič na tvári.. a práve vtedy Si najkrajšia." pohladil ma po vlasoch a oprel sa o moje rameno.

No povedzte mi, dá sa na tohoto chlapa hnevať?

PS: Nie, ten môj naozaj nie je taký nevšímavý a ja naozaj nie som taká "presladená". A síce make-up nenosím, dokonalá nie som. A ani čarovný kufrík nevlastním.

Ja totižto vlastním iné, omnoho čarovnejšie zbrane.

Tereza Bednáriková

Tereza Bednáriková

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Človek odhaľuje svoju dušu prostredníctvom tajomstiev. A to najväčšie tajomstvo je ukryté hlboko v duši. Ten, kto hľadá v písaní čosi viac, ako len zhluk slov, nájde. Avšak tomu, kto rozumieť nechce, nepomôže ani výklad. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu