reklama

Akú odmenu dostal Sulík od Fica za ...

... povalenie Radičovej vlády ? Nebolo to málo. Dostal úplný know-how premeny pravdy na lož, ako účinnú pracovnú metódu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (14)

Teraz sa treba dopracovať k terajšej odmene za opätovné povalenie vlastnej koaličnej vlády a záchranu skorumpovaných mafiánskych zadkov bývalého Ficovho zločinného impéria, ktoré bolo na hanbu vyspelej Európe.

Ak sa nemýlim cena musí byť iná, pretože intrigy sa naučil Sulík dokonale používať. Neviem si ju predstaviť, lebo obaja s Ficom sú teraz už celkom na jednej politickej a charakterovej vlne plnej nenávisti a klamstva. Ak sa veci nedejú podľa nich, tak použijú dlhodobo opakované intrigy na dosiahnutie svojho nepoctivého cieľa.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Matovič nie je žiadny svätec, prostorekosť bez servítky pred ústami môže dosť často vadiť. Táto jeho vlastnosť priviedla našu krajinu k obrode od všadeprítomnej mafie a nastolila nový, spravodlivejší poriadok hlavne v radoch polície. Výsledky sú tu, množstvo kriminálnych skutkov nominantov Smeru je dokázaných a vie sa o tom nielen doma, ale aj v Európe. Zásluha Matoviča na novom politickom systéme nekradnutia je nepopierateľná, preto sa pre určité vrstvy privilegovaných uctievačov Smeru a „ nenechavcov “ z neho stal preklínaný, nenávidený a osočovaný cieľ kriminálnej, donedávna ešte vládnucej luzy.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Keď ego prehluší zdravý rozum, keď ctižiadosť zatemní aj slnečný deň, keď peniaze a lakomstvo sa zmenia na jedinú túžbu, vtedy sa ľudia menia na Ficov, Sulíkov, Kaliňákov, Počiatkov, Kováčikov, Trnkov atď. Mamon ich zmetie z cesty slušnosti, o práve nehovoriac.

S takouto diagnózou je iba maličký krok k likvidácii nepohodlných. Novinárska obec sa v mnohých prípadoch priživila na smrti Jána Kuciaka a jeho snúbenky. Hľadanie skrytej pravdy ich pomaly omrzelo a ide do stratena. Týmto javom, do stratena sa nakazili aj voliči a podľa vzoru žurnalistov tiež zabudli na vyškerených zlodejov s ústami plnými sľubov a plnými vreckami peňazí, ktoré patrili nám. Teraz sa hotujú k novému ožobračovaniu štátnej kasy.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Eufória spravodlivosti, ktorú vtedy možno mnohí novinári nepredstierali, teraz pomaly opadá. Na hrdinstvo a pravdovravnosť svojho kolegu zabúdajú, vydali sa na ľahšou cestou pre spokojnosť svojich oligarchov. Ako veľmi malé ospravedlnenie to možno označiť ako strach o výplatu. Lebo za pravdu sa nedá kúpiť chlieb ani saláma.

Smutný osud, ktorý postihol zamatovú revolúciu pokračuje aj stratou odvahy na nájdenie a presadzovanie pravdy. Je oveľa pohodlnejšie písať s nenávisťou o Matovičovi a byť pre chlebodarcu iba taký obyčajný užitočný blbec s výplatou.

Peter Biščo

Peter Biščo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  177
  •  | 
  • Páči sa:  2 890x

Chcem jasno aj keď je šero, k tomu málo humoru a každá krivda ja znesiteľnejšia. Otázkou je, či je krivda nevyhnutná ? Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu