reklama

Čo, keď je v politike SAS niečo, čo zatiaľ nevieme ?

Koalícia Smer, Hlas, PS, prezidentský palác a SAS pracuje na plný plyn. Už dlhšie premýšľam, čo môže byť za tým skryté.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Že sa za tým skrýva iba politická rivalita si vôbec nemyslím. Pripadá mi to príliš sofistikované so zameraním na čo najväčší efekt, ako poškodiť Matoviča a Oľano. Poslanci zmanipulovaní či už Sulíkom, alebo niekým iným zrádzajú priveľmi okato svoje bývalé, viac - menej pred tým skalopevné presvedčenie. Aj precízne načasovaný odchod „ oxfordského “ námestníka z ministerstva financií s nepatričnou a neskrývanou podporou hlavy štátu je prinajmenšom podozrivý akt.

Dospeli sme do bodu, kedy sa javí každý jeden čin podozrivo. Minister financií Matovič, ako hlava boja proti korupcii a rozkrádaniu je cielene prenasledovaný, aby bol zvrátený proces spravodlivosti a trestu za ničotu, ktorá tu zostala za vládou Fica a Pellegríniho. Možno tu hrá veľkú úlohu mesto miliardárov Dubaj a jeho banky plné bohatstva. Podľa niektorých informácií vozili do nich hotovosť lietadlom aj zo Slovenska.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Sulíkova nenávisť. tvrdohlavosť a striktná neochota na dohodu pramení podľa mňa aj zo závisti a vo voľbách pokoreného ega s výsledkom málo nad 6 %- Z toho vyplýva, že naši politici sú často bezradní, lebo na tvorenie politiky nemajú nadanie, preto začnú kradnúť a stanú sa obyčajnými zlodejmi s poslaneckou imunitou.

Strana expertov SAS sa nemá čím chváliť. Okrem efektívne premysleného scenára na povalenie akejkoľvek vlády vtedy, keď nebudú funkcie rozdelené podľa ich prehnaných a vysnívaných predstáv. Toto doviedli skoro k dokonalosti, skrátka životné Sulíkovo dielo.

Potom prichádza k nepriateľským aktom účastníkov koalície. Vo veľkom nastúpia „ experti “ na úplne všetko. Následne sa dozvieme, že obuvník je excelentný expert na školstvo, že drevárska škola doplnená „ kurzom prvej pomoci pri automobilovej nehode “ má veľa spoločného s rozdávaním rozumov a pokynov v zdravotníctve ako expertka.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Aby bolo jasné, nie som ortodoxným obdivovateľom Matoviča. Niekedy by si mal pre všeobecný pokoj zahryznúť do jazyka. Páči sa mi jeho vytrvalosť a neohrozenosť nazývať veci pravými menami a preto má v mnohých veciach stále moju podporu. Pre dobro veci treba niekedy nevidieť všetko.

Akokoľvek sa na to pozeráme, tak v dejinách Slovenska bude Matovič navždy zapísaný ako bojovník za česť a spravodlivosť, presne tak, ako SAS bude zapísaná ako strana, ktorá povalí každú vládu. Ficova vláda s nič netušiacim Pellegrínim a spol. bude mať miesto nepredstaviteľnej korupcie, nespravodlivosti, planých sľubov a najväčšie zlodejstvá, ktorými uvrhli do chudoby väčšinu obyvateľov Slovenska na desaťročia dopredu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nemusíte voliť Matoviča. Zvoľte nových a neskorumpovaných poslancov. Tú zberbu čo tu všetko rozkradla pošlite nadobro za svoje skutky do väzenia, alebo k lopate. Nezaslúžia mať nadštandardné výhody a platy, lebo obyčajný ľud ich nezaujíma.

Zabudol vôl, že teľaťom bol je úplná pravda. Možno sme tiež zabudli, že Austrália je domovom niekoľkých druhov pštrosov.

Peter Biščo

Peter Biščo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  177
  •  | 
  • Páči sa:  2 890x

Chcem jasno aj keď je šero, k tomu málo humoru a každá krivda ja znesiteľnejšia. Otázkou je, či je krivda nevyhnutná ? Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu