reklama

Spravodlivosť je v našej vlasti oveľa vzácnejšia, ako šafran.

Každým dňom je právo znásilňované a demontované z našich životov. To čo teraz prežívame sa dá nazvať chorobou z Fica.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Je to ako vytrvalo sa vracajúca vlna moru. Mor, ( nazývaný aj čierna smrť ) v spoločnosti vytváral svojou nákazlivosťou obrovský strach a nerovnováhu v životoch ľudí. Odnož tejto choroby vznikla aj na Slovensku po príliš nežnom roku 1989.

S pokojným svedomím ju môžeme priliehavo nazvať „ Červená smrť “. Pozostatok Mečiarovho kultu moci, rozvinutý Ficom a jemu podobnými takmer k dokonalosti. Všetky štátne inštitúcie a silové zložky boli cielene pretvorené slúžiť jednej strane. Korupciou, strachom a vydieraním s pomocou mafiánskych „ hrubokrkov “ v šuštiakových uniformách boli prerobené na pokorné slúžky bielych golierov z neskorším názvom „ naši ľudia “.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vzhľadom na minulosť prvých „ demokratov “ v novej ére našej krajiny po roku 1989 je jasné, že komunisti a príslušníci ŠTB obdivuhodne rýchlo vymenili kabáty a nabehli do kostolov, kde sa povinne pretŕčali v prvých radoch, kde v roli presvedčených, priam ortodoxných kresťanov zbožne a cudne klopili oči. Viď bývalý prezident R. Schuster. Teraz, keď sa zabudlo na jeho komunistickú minulosť je z neho priam národný hrdina.

Táto, nami naivne nespozorovaná lesť spôsobená eufóriou z nastávajúcej slobody a začlenenia medzi demokratické krajiny Európy nás stála lepšiu budúcnosť. Mečiar svojou aroganciou a prístupom k zložkám ŠTB si vytvoril okruh „ svojich ľudí “ a dal im bezbrehú možnosť profitovať a privatizovať za podporu a členstvo v strane HZDS. Za odmenu teraz beztrestne a spokojne žije V Elektre.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Mečiarovým nástupcom sa po povalení vlády Radičovej Sulíkom stal perspektívny mladý a zatajený komunista Fico. Svoje advokátske vzdelanie a množstvo spolužiakov na práve, plus odkukané nečestnosti z registra neprávostí od Mečiara využil na dlhodobo úspešné skrývanie kriminálnej činnosti Smeru a jeho oligarchov.

Sulík, ako hlavný páchateľ vládnutia Fica, sa teraz aj do tretice pokúša o podobný puč na vláde E. Hegera. Tento politický dobrodruh a bezcitný zradca v jednej osobe dáva neskrývane najavo, že záujmy oligarchov sú mu prednejšie, ako demokracia a spravodlivosť.

To, čo som hore napísal je podľa mňa dôsledok, kedy nezodpovedný ožran hlásiaci sa k strane Smer bol prepustený na slobodu dva dni po zabití nič netušiacich detí. To nikomu zo sudcov nezáleží v tejto krajine na bolesti rodičov, súrodencov a priateľov ? Chladná, na podobu Fica prerobená a nevšímavá súdna moc povýšená nad právo života. Vizitka proti občianskej politiky Fica a jeho zaviazaných r...lezov.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Keby opísaný systém nefungoval, tak vrah nemá šancu utiecť, ani byť vyšetrovaný na slobode. Teraz nastúpia zdravotné ťažkosti, možno aj útek, obštrukcie advokátov, pokusy GP a ďalších spriaznených potichu pozametať a nebadane prehodiť vinu na terajšiu vládu. Môžeme sa tešiť na dlhodobý scenár podobný, ako zo stíhania Jankovskej, s nepredvídateľným koncom. Nekonečný príbeh zvrhlej politiky strany Smer a klonu Hlas.

Vivat Slovakia !

Peter Biščo

Peter Biščo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  177
  •  | 
  • Páči sa:  2 890x

Chcem jasno aj keď je šero, k tomu málo humoru a každá krivda ja znesiteľnejšia. Otázkou je, či je krivda nevyhnutná ? Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu