reklama

Strana Smer zameraná na premiestňovanie obsahu štátnej kasy a eurofondov do svojich vreciek nemá virtuálnu adresu.

Súmračná, brloh majiteľov zlodejskej firmy je známy. Zopár konateľov sedí v nápravných zariadeniach, iní sú čakateľmi.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Podaktorí z nich sa hrdo prechádzajú v značkových oblekoch so slušivými elektronickými náramkami po svojich luxusných sídlach. Uvedomujú si, že vonku za nich, aj za seba zúrivo bojuje generálny riaditeľ firmy so svojimi početnými skorumpovanými záškodníkmi, rozlezenými snáď vo všetkých sférach súdnictva a štátnej správy. Uráža, klame, používa vulgárny, strachom vycibrený slovník totálne nevzdelaného neandertálca.

Nemalú, vcelku opodstatnenú a viac-menej reálnu nádej vkladajú terajší majitelia náramkov aj do osoby GP, majiteľa ťažkej obrannej zbrane pod krycím názvom § 363. GP po viacerých kritikách použitia tejto zbrane nasadil na kritizované úkony prepúšťacích experimentov, logicky vôbec nezdôvodnených, bieleho koňa fungujúceho vo funkcii námestníka, určeného na kritizovanú robotu pri používaní § 363. Má to znamenať, že ja nič, ja muzikant, to on a má nám zalepiť oči aj uši, ale nefunguje to.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Takáto atmosféra bola, a je životodarným „ humusom “ pre skupinu podnikateľov z regiónu Súmračná vo všetkých sférach. S ich súhlasom stranou SNS vyrabované poľnohospodárstvo pomocou Ficovej štátnej tajomníčky naviazanej na Taliansku mafiu, grófku, ktorá brala dotácie na orbu letísk a parkovísk, rabovanie a devastovanie lesov členom vlády, kúpené súdy, polícia a prokuratúra je iba malá časť práce zločineckej pospolitosti.

Zameranie strany Smer, a ešte stále sa to tak javí, bolo vytvoriť systém ohlupovania ľudu rečičkami a hlúpymi tabuľami, popritom hojne navštevovať štátnu pokladňu, rozdeľovať provízie z eurofondov medzi seba a našich ľudí.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Je mi záhadou, prečo toto rabovanie nezobudilo voličov. Je možné, že veľké množstvo straníkov má ešte väčšie množstvo kamarátov a rodinných príslušníkov, ktorí nejakým spôsobom dodnes profitujú z bývalých a dnešných spolkov zo štátnou mafiou z krajiny Súmračná.

V poslednej dobe je moja najobľúbenejšia zložka štátnej moci NAKA. Tú sledujem pozorne s radosťou a vierou v lepšie a normálnejšie Slovensko pre moje deti a vnukov. Moja, a nie len moja podpora polícii nikdy nebola taká veľká, ako teraz. Je to spôsobené najmä ráznou, bezúhonnou, uznávanou a hodnovernou osobou PP. Sú tu však aj spolky, ktoré mi z času na čas skalia moju úprimnú radosť a pocit dobrej práce.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Poviete si, že mám krvavé oči. Nie, nemám, iba čakám na zhmotnenie Smerom a Hlasom často pertraktovanej vety „ padni komu padni “. Všetko neviem , viem však komu a začo má padnúť, a na to si síce nerád, ale počkám. Neskrývam netrpezlivosť, ani radostný pocit zadosťučinenia pri spútanom nadčloveku v sprievode eskorty. Je to taká duchovná odmena za výšku môjho a manželkinho dôchodku, za kupovanú spravodlivosť, za zdecimované zdravotníctvo, za nebezpečné mosty, za diaľničné poplatky aj znetvorenú spoločnosť.

Napísať všetko, čo táto zločinecká partia ukradla a zničila by trvalo veľmi dlho a nie je v ľudských silách pomenovať všetko do dôsledkov. Verejná mienka funguje ako počasie. Z relatívneho ticha príde tajfún. Ten zmetie zlo, ktoré tu kraľovalo dlhé roky, spláchne nános bahna bývalých, zločinných vlád Fica a jeho úplatných poskokov.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vy slušní, nedajte si pri ďalších voľbách nahovoriť, že Smer a Hlas potrebujete. Nepotrebujete !!! Bývalú vládu si väčšina z nás nezaslúži.

Peter Biščo

Peter Biščo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  177
  •  | 
  • Páči sa:  2 890x

Chcem jasno aj keď je šero, k tomu málo humoru a každá krivda ja znesiteľnejšia. Otázkou je, či je krivda nevyhnutná ? Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu