reklama

Abstinenti traste sa!

Už som vo svojich článkoch proti sebe poštval kresťanov a morálnych odporcov Reality shows.Myslím, že je načase zasadiť úder ďaľšej skupine - Abstinentom!!!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (33)

Takže najprv si povedzme, ako taký Abstinent vyzerá. Spoznať ho je veľmi jednoduché už z diaľky. Vačšinou sa totiž pohybuje vo svorke spolu s ďaľšími Abstinentmi. Jeho pohyby su mierne odlišné ako u iných ľudí, pretože mozoček tohto človeka je zakrpatený, keďže počas svojho života nebol nútený pracovať a bojovať, tým pádom sa vyvýjať. Vieme, že u alkohol požívajúcich jedincov je mozoček vystavovaný častému tréningu a preto je kvalitnejší. Je to to isté ako pri učení. Pokiaľ človek netrénuje mozog učením, tak ten mu zakrpatie. Preto sa abstinenti pohybujú mierne kymácavým pohybom.
Oblečenie môže byť rôzne, keďže Abstinenti sa snažia už dlhé roky infiltrovať do majoritnej spoločnosti a rozložiť ju zvnútra. Preto sa neštítia akéhokoľvek úskoku a teda aj vydávať sa za nich. Odhalenie nie je jednoduché. Abstinenti agenti majú totiž špeciálne upravenú ústnu dutinu a preto môžu pokojne "piť" alkohol a ten im z úst špeciálne popreplietanou sadou hadičiek vytečie do tajnej nádobky v topánke. Existujú aj efektívne spôsoby odhalovania agentov, ale z pochopiteľných dôvodov ich tu nemôžem uvádzať, keďže Abstinenti monitorujú a z veľkej časti aj kontrolujú internet.

Ďalej pristúpme k rozdeleniu. Existujú dva hlavné poddruhy. Prvým z nich je:
Abstinentus Tolerantus . Je to málo nebezpečná skupina a vyznačuje sa schopnosťou zabávať sa aj bez alkoholu spolu s ostatnými ľudmi alkohol požívajúcimi. Dalo by sa povedať, že ani nie našim nepriateľom a preto sa jej ďalej venovať nebudeme.

Ale teraz prichádza pravá podstata zla:
Abstinentus Fundamentalus. Áno, toto je militantné krídlo Abstinentského druhu a ono je pôvodom všetkého zla na tejto planéte. Z dôveryhodných zdrojov vyplýva, že práve ich agenti sú zodpovední za vraždu J.F.K., preniknutie vtáčej chrípky do Európy a rozpútanie Storočnej vojny. Sú extrémne nebezpeční a akékoľvek poznatky o nich hláste na najbližšom policajnom oddelení, prípadne na číslach 158 a 112.
Rozpoznať sa ich dá podľa zvláštneho chraptivého prízvuku získaneho neustálym vyslovovaním slov "Nie, nechcem!" Odmietajú akékoľvek pozvanie na párty, kde ich inštinkty šípia prítomnosť alkohol.

A na záver si povedzme pár slov, ako argumentovať a reagovať, keď budeme chcieť niekoho zachrániť z pazúrov Abstinentov.

Argument Abstinentov: "Načo ti to je? Akurát ti bude zajtra ráno zle a nebudeš môcť celý deň nič zjesť."
Správna reakcia: "Aj tak chcem už pol roka schudnúť. Hej zajtra ráno bude zle. Ale ten pocit pozajtra keď
mi už nič nebude."

Argument Abstinentov: "Nenič si zdravie! Veď je to jed!"
Správna reakcia: "V pive sú B vitamíny, červené víno je dobré na produkciu červených krviniek a
slivovica, hruškovica, či malinovica sú vlastne tekuté ovocie. Tak aké jedy?"

Argument Abstinentov: "Stojí to veľa peňazí. Radšej si za to kúp nové vydanie biblie."
Správna reakcia: "Boh je pravda. Cez bibliu sa k nemu môžem dostať. Lenže aj vo víne je pravda a
táto cesta je rýchlejšia a pohodlnejšia."

Argument Abstinentov: "Nepi lebo budeš hlúpy. Alkohol zabíja mozgové bunky."
Správna reakcia: "Lenže vo svete platí zákon evolúcie. Teda silnejší prežijú. Takže alkohol mi zabíja tie
slabé bunky a tie silné majú konečne priestor a miesto sa rozvíjať takže ma zmudruje."


Pri písaní tohto článku nebol zranený žiaden abstinent.

Michal Bolgáč

Michal Bolgáč

Bloger 
  • Počet článkov:  8
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Kaňour, který... kto vie ten vie:)Inak bývalý Gamčák a teraz Matfyzák.Jeho lásku k ľuďom prekoná iba láska k Modrému stromu;-) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu