reklama

Taraba “gate”…

Nech je Taraba bývalý, či súčasný fašoun, v prípade tzv. modelky Čaputovej nič zlé neurobil, iba popísal stav, že citujem: " Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú topmodelku. “

Písmo: A- | A+
Diskusia  (26)

Nechápem celú tú hystériu okolo toho. Nechápem v prvom rade hysterickú reakciu našej Prezidentky SR na tento jeho status. A vrcholne nechápem jej vyjadrenie, že sa jedná o akúsi “internetovú šikanu”. Dokonca, že ho vraj bude žalovať za jeho vyjadrenie…

Tak bola jej dcéra modelkou na Fashion LIVE!, alebo nebola? Ak bola, tak asi “ Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú topmodelku.” Ak nebola, tak sa môže jej mamina obrátiť na orgány činné v trestnom konaní ( ak však nemajú čo dôležitejšie riešiť ) za ohrozovanie neplnoletej osoby na internete.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Mimochodom, prečo neplnoletá robí modelku? A keď ju už robí a celá jej rodina sa na tom v priamom prenose zabáva, zrazu zle, keď to niekto sucho pomenuje na statuse?

Čo má toto celé znamenať? Vytvára sa tu už kult nedotknuteľných? Až dovčera som sa Čaputovej vždy zastával, aj keď som ju nevolil. Dnes však prekročila rubikon a jej prehnaná materinská reakcia z nej urobila trápnu matrónu.

Už len fakt, že Taraba nazval prezidentkinu dcéru po jej prvom vystúpení modelkou je pozitívny. Keď ju nazval “ Top modelkou “, tak by mu mali obe Čaputové verejne poďakovať a nie hystericky vrieskať v médiách. Ak sa Prezidentka SR pasuje do role ochankyne ľudských práv a demokracie, tak má v prvom rade ochraňovať právo jednotlivca, aby mohol vysloviť svoj názor. Hlavne, keď je objektívny a pravdivý.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prezidentka Čaputová klesla po tomto trapase v mojich očiach. Buď mala vychovať svoju neplnoletú dcéru, aby nerobila modelku, alebo keď už ju robí, tak nás nemala otravovať svojimi zbytočnými materinskými výlevmi. Hlavne, keď sa aj ona osobne na inkriminovanej módnej prehliadke zúčastnila. Je to fakt úbohé a trápne !!!

Ladislav Boršoš

Ladislav Boršoš

Bloger 
  • Počet článkov:  148
  •  | 
  • Páči sa:  244x

Som občasný diskutér, designer, manžel a otecA taktiež syn, brat, švagor, strýko a zať. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu