reklama

Ako sa neviem priprieť napísať seminárku z dejepisu

Je to nanič! Sedím za počítačom, kukám na monitor a nič... ale nee, ja to musím aspoň začať písať!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Tento bologový príspevok neberte veľmi vážne, vzniká z nechute robiť iné veci a možno sa práve to bude na ňom odrážať.

Takže,mám výnimočne dlhé jesenné prázdniny a plánujem ich využiť (zneužiť) ajna to, aby som sa priebežne pripravila do školy. Som v maturitnomročníku, a áno, viem, že mnohí nim prešli bez ujmy , a že maturita - formalita, ale prečo sa nestresovať keď mám na to právo. Anajmä keď maturujem z dejepisu, úroveň A.

Mám do polroka odovzdaťseminárku, vlastne ju mám odovzdať už do Vianoc, no popravde by som jumala odovzdať čo najskôr. Najlepšie po jesenných prázdninách, lebopotom už budem mať plnú hlavu stužkovej, jej prípravy, jej priebehu asamozrejme aj jej dozvukov. Preto sedím za počítačom a tvárim sa veľmipracovne naladená - snažím sa totiž písať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Je mi tu teplo, akožesedím pri radiátore. Rozmýšľam, že keď otvorím okno, či nebude lepšie.A rozmýšľam aj nad mnohými inými vecami, napr. v deň stužkovej pôjdemdo sály už v šatoch, alebo ešte nie? A celkovo je toho dosť veľa okolomňa, čo ma rozptyľuje. Už som toho aj dosť popri sedení pred počítačomstihla: skontrolovala som si email, pozrela kamarátkin profil nafacebooku, uvarila 1 liter čaju, ktorý plánujem popri práci popíjať,zacvičila som si na husle a zapálila som si sviečočku - pre náladičku.

Aleuž stačilo! Posledné slovo padlo. Ešte skontrolujem stav počasia,pozriem si televíziu, pojdem na záchod a konečne si sadnem k seminárke!A popritom dopíšem aj tento blogový príspevok. 

Zuzana Botiková

Zuzana Botiková

Bloger 
  • Počet článkov:  30
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zmaturovaná a plná nápadov, ideálov a podobne. I don't want to achieve immortality through my work... I want to achieve it through not dying. :)(Woody Allen) Zoznam autorových rubrík:  Fajn akcieMusicSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu