reklama

"Den je krááááásny´":-)

Rozmýšľali ste  niekedy nad tým, koľko názvov pesničiek a filmov vás denne napadne? Preblisne hlavou, napríklad len cestou do práce? Mňa tieto:

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Takto začína, takmer každý deň. Drnčí budík a môj pohľad nájomného vraha hovorí: "S tebou mně baví svět". "Ráno vstanu a obařím se čajem" a deň nadštandard môže začať. Najprv neviem násť dve rovnaké ponožky " Čím to je, čím to asi je?", potom raňajky, "Jáchyme, hoď ho do stroje", a už putuje hrianka do hriankovača, len aby sa nespálila, "Jaký si to uděláš, takoví to máš". Rozlejem aj posledný zvyšok mlieka, čo som si nechala na raňajšiu kávu " A je to!". Aaaaaa ide sa do práce" Cestou , necestou, polem, nepolem, poľním traktorem", štátnou limizínou- autobusom MHD, ktorý prifrčí typu " Nezastavujem, máme spoždení". Každé ráno sa snažím "Prežiť-alive", cestu, bezohľadnosť ľudí, lícom pričapená na skle dverí a v duchu počujem svoj hlas: "Ľudí mám rád, pokropím aj vás" alebo " Ľudia vôbec nie sú zlí, len ľudstvo je príšerné". Moja zastávka.....aaaa konečne "Rockfort-krajina zázrakov", kiež by to tak bolo. A šupky-dupky do práce. Plná energie prichádzam, zadeľujem nové úlohy, ale ako by som "Pásla kone na betóne", ľuďom sa akosi nechce, nedá sa. Však na čo? Vždy sa nájde niekto, ako: "Pán Ducháček, to zařídí". Niekedy mám pocit, že som akosi "Na druhej strane" a deň teda začína a mne neostáva nič iné, len si zanôtiť: "Den je kráááááásnyyyy, den je kráááásnyyy".

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A čo vy? aj vás určite napadlo kopec ďalších, že?:-) 

Andrea Čagalová

Andrea Čagalová

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som tá, čo ju napadne, to napíše.Cokolvek...však život prináša toooooľko možností...:-)Ukecaná, niekedy až moc....tak prečo sa "nevykecať"?:-) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu