reklama

Erik Tomáš a nie len jeho falošne stratená pamäť ...

... ale vlastne aj všetkých exSmeráckych Hlasistov.

Erik Tomáš a nie len jeho falošne stratená pamäť ...
(Zdroj: Ivan Čáni)
Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

     Čím bližšie sú predčasné voľby, tým viac „zábavy“ poskytujú aj televízne diskusné relácie. To, čo politici v nich predvádzajú, už nemá často nič spoločné nie len s politickou kultúrou, ale niekedy ani s vlastnou súdnosťou.

     Typickými predstaviteľmi takéhoto správania sú aj nezaradení „poslanci“ MIMOparlamentnej strany Hlas SD, čo už samo o sebe nedáva žiadny zmysel a znie prinajmenšom čudne.

     V dnešnom (4. 6. 2023) markizáckom Na telo mal tú česť Erik Tomáš, ktorý nezostal nič dlžný ich povesti. Opätovne ma „pobavila“ ním prezentovaná odpoveď a hlavne dôvod  na v súčasnosti jednu z najfrekventovanejších otázok – či podporia úradnícku vládu Ľudovíta Ódora.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

     Jeho (ich) odpoveď zrejme nikoho neprekvapila – NIE! O tom sú presvedčení už od čias, keď úradnícka vláda nebola ešte ani témou dňa. Typický alibizmus pokrytcov, ktorým na to stačí skutočne originálny dôvod „made in Hlas SD“ – lebo táto vláda NEPREŠLA VOĽBAMI!!! Nepotrebujú žiadne programové vyhlásenie vlády, nepotrebujú žiadne iné argumenty. Oni ju už odpísali a to napriek tomu, že je menovaná len na prechodné krízové obdobie v dôsledku katastrofálnej politickej situácie a teda objektívne od nej asi nikto ani žiadne zázraky neočakáva!

          Z úst predstaviteľa tejto strany to ale znie prinajmenšom tragikomicky. Predstaviteľa strany, ktorá vznikla podvodom na voličoch strany Smer SSD, ktorá SAMA NEPREŠLA VOĽBAMI a ktorá nemá v súčasnom volebnom období ani žiadny vlastný volebný program. Predstaviteľa strany, ktorá nevie čo je politická kultúra, česť a svedomie, slušnosť a dobré mravy a ktorá nemá vôbec žiadny zmysel pre fair play. Predstaviteľa strany, ktorá sa od začiatku svojho fungovania trasie za predčasnými voľbami, aby mohla čo najskôr legalizovať svoj neférový podvod a aby sa čo najskôr dostala k štátnym príspevkom.    

SkryťVypnúť reklamu
reklama

     Preto na záver, aj keď už takmer dôchodca ale našťastie ešte s celkom dobrou pamäťou, rád pripomeniem nie len podstatne mladšiemu ale zrejme žiaľ aj horšou pamäťou obdarenému Erikovi Tomášovi, ale aj všetkým falošným Hlasistom: Ak chcete niekomu vykrikovať, že neprešiel voľbami, tak sa pozrite v prvom rade do vlastných radov, pretože je to práve vaša strana HLAS SD, ktorá NEPREŠLA VOĽBAMI a paradoxne už takmer tri roky okupuje lukratívne smerácke poslanecké fleky, čím ste veľkou mierou prispeli snáď k historicky najväčšiemu parlamentnému bordelu a súčasnej morálnej politickej žumpe! A je podstatný rozdiel ak voľbami neprejde v tom čase neexistujúca no aj napriek tomu asi zázrakom (ne)parlamentná strana alebo dočasne menovaná a situáciu zachraňujúca vláda.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

    

Ivan Čáni

Ivan Čáni

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  79
  •  | 
  • Páči sa:  5 168x

Som začínajúci dôchodca. Vo svojom profesnom živote som prevažne pôsobil v civilnom letectve. Niekoľko rokov som aj nie celkom úspešne podnikal. Mojou najväčšou celoživotnou záľubou boli, sú a naďalej budú lietadlá a lietanie. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáSúkromnáPolitikaCestovanieSpoločnosť

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu