reklama

PS: I love you, my dear friends

O tých, na ktorých nedám dopustiť, na ktorých nikdy nezabudnem, s ktorými som prežila veľa a s ktorými snáď aj veľa ešte prežijem ....

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

 Začnem pekne chronologicky :) Teda sa aspoň pokúsim... 

 12 dní po mne prišla na svet Onka :) Fakt si nepamätám, ako sme sa dali dokopy, asi cez naše maminy, ktoré su okrem iného aj dlhoročné kolegyňe a priateľky. Aha, akurát držím fotku, kde sú naše maminy, ako nás držia na rukách ako bábätká, ty pozeráš ako puk a ja ... ja sa smejem :))) Hrávali sme sa spolu, prakticky sme spolu aj rástli, k čomu zahŕňam aj detské oslavy s maskami .. ja som zase za vodníka... A pamatáš, ty svička, ako si ma kúsala??? Že dík :) A na tejto ďaľšej máme buď 5 alebo už možno aj 7 rokov a cvičíme gymnastiku ... (keď som mala 6, nemala som predné mliečne, tu ich mám, takže ... Som ja ale detektív :) ) A tu sme spolu na silvestrovskej lyžovačke... už máme 16 ;) To si pamätám akobz to bolo včera ... :D Ako si pútala pozornosť vďaka istej činnosti ... :) (týka sa to nosa, keby dačo, a nefiguruje tam prst v nose, to nie ;) ) A teraz sa pozerám na 20 ročné mladé ženské... Ktoré sa občas potrebujú ešte vyblázniť na diske :)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

PS1: Niekedy zopákneme aj ten Prater.... šibnutý, ale úžasný nápad nakoniec ... :)

PS2: Jasne, keď si spomeniem, vždy to boli šialené nápady ... Hlavne tá hrazda vo dverách a naháňačka po byte ... A potom tá moja hrča na čele, ktorá vznikla touto kombináciou :)

 V 4 či 5tich rokoch sme začali spolu chodiť na plávanie, že Dari ... Ujo nás tam topil ;) Pamätáš na tie ružové puma plavky? Mali sme rovnaké :) To si aj ty mala ešte krátke vlasy ... :) A potom hodiny nemčiny na Nivách ... Ako sme museli utekať o dušu dole do pizzerky, aby aj nám ostal kúsok pizze, lebo Tonko bol rýchlejší??? :) Ako strašne sme nemali radi to učenie sa tých hlúpych dialógov... A to si už neskôr mala krásne dlhé vlasy, vždy som s otvorenými ústami pozerala, ako si ich sama zapletáš ... :) A to sme sa vtedy hrávali s barbínami ... :D mali sme tie gymnastky tuším :) A tu už sme o čosi staršie ... Už sa hráme na barbíny my ... :D Ovplyvnené svetom modelingu fotíme vlastné "booky" (musím ho nájsť, to je kus histórie) a hlavne, to si ešte nevedela fotiť ... Teda ...ty si vedela vždy, len na 90% som nemala hlavu ... :) ale nevadí ... Jejda, to už sme mali nejakých tých "násť" rokov, už sme na PlannerAlme..:) Tam sme si tiež užili :) A naše boardíky ... "auíííí" (náš bojový pokrik) a nesmiem zabudnúť na Tučepi a Makarsku :) a Kaprun ... Opalovacie pokusy dopadli vždy desne ;) Ale my sme sa na tom vždy dobre bavili... :D Vieš čo, musím pohľadať naše nahrávky ... Ak ich niekto nájde, ľudstvu hrozí skaza, veď my vieme prečo ... ;) A tu už sme zase staré kozy ... :) Na obede v Ikei pred Vianocami :) A včera sme plánovali nejaké stretko ;)

SkryťVypnúť reklamu
reklama

PS1: Pamätáš, ako som sa bála, keď sme u vás pozerali horory?

PS2: A tie zrnká ryže ... určite ste tam mali myši ;)

Teraz sa vrátim do školských lavíc... Nesmelí malí prímani... Nepoznáme sa, budujeme nové priateľstvá, ako to býva v každej triede, už sme v skupinkách... Ale už sme v kvarte ... Už obsadzujem dve lavice, tretiu a štvrtú pri okne... S kým sedíš Zuzi? S Monikou. Jasne, ja s Miškou ... Papieriky ... Ešteže stále "frčí" tento spôsob dorozumievania sa ... Čo by sme bez neho robili ...:) Á, naše oslavy, my s Miškou v rovnaký deň, Zuzka o necelý mesiac neskôr a to len Moni je už septembrová, len o rok dopredu ;) Kde sme začínali ? Viac-menej Mejdan? Ale PST ... ;) Ach, tu sme na nejakom tom drinku :) Zuzik, ako vždy? Sex on the beach? A my Moni? Skúsime niečo nové? Mimochodom , vďaka za silvestra :) a Miška, we miss you, už nás vidím, oslava 21tky, všetky 4 pokope..dúúúúfam :)

SkryťVypnúť reklamu
reklama

PS1: Baby, chýba mi ten gympel... a hlavne časy, keď sme boli spolu stále ;)

PS2: Najkrajšia, Micinka, Etelka a Monulik ... 4ever

PS3: oktáva 97/05 .... no hej, okej, chýba mi celá trieda, priznávam... ale tieto 3 hádam najviac!

 Datuje sa rok 1999? alebo tak nejak... :) Tučepi ... A ty... Väčšiu bloncku som nevidela... :) Nikuš... Tiež si si u mňa pod hrudným košom našla miesto ... Panejó, to bolo ... Lozili sme na lampu, banánovali sme... :) A už sme staršie slečny, už hráme biliard, v Auparku, v Tučepi ... :) Nám to teda išlo, to teda hej ;) A Mainz... pamatáš sa? :D Haahahahaha strašne sa smejem ešte teraz... Na francúzke, ktorá ti vždy obsadila WC, na tých tmavších chlapcoch, čo nás tam velice balili na kupku ... :D Na to, ako sme zablúdili cestou do školy ... Preboha, pamätáš, ako som sa zrýpala z lavice? A vo vani? :D A ty sa nesmej:D Tiež máš na rováši ;) Ach a tá nezabudnuteľná cesta taxíkom s tureckým taxikárom ... :) Koľko sme to blúdili ???? Brrrr.... :) A naše občasné, no veľmi vysmiate stretká... Teraz si už aj ty na výške... ešte menej príležitostí stretnúť sa...:) Nevadí, see you soon :) Ty lama;)

SkryťVypnúť reklamu
reklama

PS1: A pamätáš na tvoj tenisový debut v Tučepi? Proti tomu ujovi????:DDDD

A sme sa dostali do súčasného storočia. Datuje sa September 2005 ... Miesto : EUBA niekde pri učebni D103 (neviem presne) ... "Ahoj, ty si verejná správa?" "Ahoj, áno, som, aj ty?" "Hej, no konečne niekto ... už som sa bála ... " Nejak tak som spoznala jednu milú holku, ktorú som proste musela považovať za môjmu srdcu blízku :) Ajka... My sme si toho tiež užili, ale zatial len to dobré, teším sa na ďaľšie skvelé cviká, ktoré strávim písanim si papierikov práve s tebou... :) arovnako sa teším na nejaké nové výrazy a slovné spojenia z druhej strany Slovenska;) Držím ti palce, hlavne v škole, ale aj v tom druhom, pretože ty si to zaslúžiš hádam najviac ... A ďakujem ti za všetko, aj za to, že ma máš rada, lebo aj ja teba... :)

PS: Nedá mi to nespomenúť aj ďaľšie osoby, bez ktorých by mi tam bolo už naozaj veľmi veľmi nudne a smutne - danielka a vilko ... no hej... celé VSRR ...

 A sme vo finiši pomaly ale isto ... zápas s STU, Apríl 2007 ... ideme domov, teda, ja idem domov, ty Petik(peťka) ideš okolo mňa na Trnavko, tak ideme spolu ... Snažíme sa zistiť, ktorú pesničku to máš na mysli, vieš, si ju chcela poslať ... Fairytale gone bad ... mám ju..už som ti ju poslala :) Chceš, pošlem na ICQ celú ... jasné ... Argetlam? Čítala si Eragona? Perfektná kniha ... konečne niekto, kto miluje knihy, hlavne tie rovnaké ;) Tak si to predstav .. V aprili sme sa dali dokopy;) Však... si povedala, že dáky dátum musíme násť... Na mojej oslave sme to roztočili ... Old but nice, dík za macíka ;) že Old, ty máš čo hovoriť, ja viem, že ťa to trošku hnevá, ja, o rok mladší fafrnok, už tretiačka a ty len 2háčka ;) Hihi :) A ako sme sa v prváku skoro vôbec nebavili, ale teba som si pamätala..ty si bola TÁ bojovníčka ... :) a ja "tá namyslená z blavy" ... dííík :) A potom naše nekonečné maily, bez teba by som to v robote niekedy len ťažko prežila ... Vďaka ti za dôveru, za priateľstvo, za naše reči o všetkom, že si aká si ... :) Miláno, smiali sme sa celú cestu tam, aj späť , bolo pár ofukov, ja viem, moja vina, každý sme nejaký ... Ale viem, že nevieš odolať tomu pohľadu kocúra v čižmách ;) Mokré nohavice, urpšané počasie, sprcha od 5tej do 6tej hodiny rannej, budíček o 8mej a celý deň byť na mieste, kde všetci robia to, čo ty nemôžeš, aj napriek tomu sa bavíš, ty vieš, máš môj obdiv :) A potom tá noc v MyBali ... Paráda, husté, haluz a makačka ... bľabotanie o ničom, tvojá energická provokácia a balenie sa domov... Cesta späť kľudnejšia, ja na tvojom, ty na mojom ramene, alebo chrbte... troška spánku a samozrejme veľmi veľa smiechu ... Silvester ... Hoci som nevedela, či si tu rada, alebo nie, som rada ja, že si tu bola, tým pádom, silvester som strávila hneď s niekoľkými, pre mňa important ľudmi :) a Prepáč, že som sa na teba sfúkla, veď ... :) zas je všetko okej :) A dúfam, že budeš happy medvedík, je mi zaťažko, keď ťa vidím smutnú, ale rovnako aj keď čítam naše správy ...

PS1: my very vey important person VVIP, opička, medvedík forever

PS2: vin vo vani plnej macíkov a naše gumené medvedíky

PS1: úžasné baby, úžasné spomienky ... mám vás rada a ďakujem

PS2 : i love you, my dear friends

susie

susie

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

najväčším umením života je smiať sa vtedy, keď ti je do plaču. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu