reklama

Vieš udržať tajomstvo?

Určite niektorí z Vás zachytili v kníhkupectve pohľadom o fialovú knížočku od Sophie Kinsellovej - Vieš udržať tajomstvo? Len tak zo srandy som si ju kúpila. Jednak, nie je to môj štýl - fialová kniha a ešte taká ... príliš zženštilá :) A tak priznám sa, nebol to nákup zo srandy. Názov knihy mi pripomenul jednu "udalosť" alebo "hlúpošť", každopádne situačne mi to zapasovalo, tak som s ňou utekala do pokladne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

A táto knižočka ma tak trochu donútila zamyslieť sa nad tajomstvami. Všetci máme tajomstvá. NEVERÍM, že ani jeden z Vás nemá tajomstvo.

Aj ja mám. Ale nepoviem, veď sú to tajomstvá - navyše moje! :)

Každopádne, bolo veľmi zaujímavé sa jedného tajomstva priamo zúčastniť, resp. tým tajomstvom byť :) A keďže aj toto celé je tajomstvo, nebudem sa tu veľmi oháňať menami, ani nič podobné.

Moje pocity z tajomstva sú asi nasledovné - nedôvera, strach, že prídete o niekoho, na kom Vám záleží viac a strach z toho, že sa bude ten niekto hnevať. Ten niekto bola moja NK, doteraz neviem, prečo som bola taká trúba a to tajomstvo podporovala a tajila ho, ale to je už jedno.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nedôvera plynula od človeka, ktorý to celé tajil, a poviem Vám, (ne)bloggeri, už NIKDY nechcem byť účastníčkou zájazdu s podtitulom "tajomstvo".

Mám rada hru s odhalenými kartami, čo sa vzťahov týka - nech sú to vzťahy medzi priateľmi, frajermi, kamarátmi, rodinou ...

Ponaučenie z tajomstva nie je nijaké také všeobecné, každý sa ponaučí po svojom, to moje je nasledovné :

Človek síce neľutuje to, čo sa stalo a čo bolo, ale keďže to, čo sa stalo a čo bolo, bolo tajomstvo, tak vlastne nemá čo ľutovať. Týmto mu ďakujem za to, že neľutuje, že sa vlastne nič nestalo.

PS 1 : Je tu minimálna šanca, že sa tento článok k tomu človeku dostane, tak len toľko, nič ním nesledujem, je to len článok, prázdne slová, poznáš ich, máš ich plné ústa, aj keď tieto moje nie su také prázdne, ako toho človeka ... A ak to fakt bude taká super náhoda, tak dúfam, že mi nebude NIČ vypisovať. :)

SkryťVypnúť reklamu
reklama

PS 2 : Tak som sa zamyslela, či existujú nejaké tajomstvá, ktoré môžem odtajniť.

Tu sú :

  1. Nemeriam 177, ale 176, ale 177 sa mi páči viac :D

  2. Neviem uvariť puding!!!! Zatial boli úspešné len 3 pokusy z 8 :)

  3. ... naozaj mi došla tajomstvová múza ...

Dospela som k názoru, že nemám malé tajomstvá a tých veľkých je len pár a tie samozrejme neprezradím. :) Možno ste čakali niečo lepšie, tak sa pokúsim niekedy inokedy.


PS 3 : Čo sa tohoto tajomstva týka ... Je to snáď najhlúpejšie tajomstvo, aké som kedy mala, ale tým, že by som ho povedala, by som spôsobila to, že si o mne iní pomyslia, že som naozaj trúba. :)

susie

susie

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

najväčším umením života je smiať sa vtedy, keď ti je do plaču. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu