reklama

Ty môžeš byť, robiť a mať čo si len zaželáš!

Môžete byť, robiť a mať to, čo si len zaželáte! Presvedčenia sú vytvorené z myšlienok, ktoré potvrdzujeme, alebo si myslíme, že ich potvrdzujeme  prostredníctvom našich osobných skúseností. Keď sa presvedčenie v nás zakorení v  pevnej a konzistenčnej forme, naša myseľ odstráni, alebo ignoruje skúsenosti, ktoré sa k ním viažu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Presvedčenia sú mocnou silou v našom správaní. Je dobre známe, že keď niekto naozaj verí, že môže niečo urobiť, to urobí. A ak si myslí, že je to nemožné, vynaloží všetko svoje úsilie na dosiahnutie tohto je márne a nepresvedčí ho , aby to urobil. Všetci máme presvedčenia, ktoré slúžia ako zdroje a taktiež presvedčenia, ktoré nás obmedzujú. Naše presvedčenia môžu tvarovať, ovplyvňovať taktiež určiť našu úroveň inteligencie, naše zdravie, našu kreativitu, spôsob, akým nadväzujeme vzťahy a aj náš stupeň šťastia a úspechu.
Sú to myšlienky, ktoré v určitý čas prišli k nám, pretože sme v ne verili, tak ako veríme, že zajtra vyjde slnko. Presvedčenia sa vytvárali, zabrali priestor a energiu, boli zhmotnené do nášho najhlbšieho poňatia. Vznikajú z toho, čo nám povedali, čo sme zažili. Spôsobov, ktoré si myslíme, že máme a čo si myslíme, že sme. Prichádzajú od viac ľudí, pedagógov, rodičov, zo skúsenosti našich rodičov, z médii alebo kedykoľvek sa nám stalo niečo ohromujúce a to sa silno usadilo v našom vedomí a podvedomí. Presvedčenia , niekedy veľmi dobre skryté v našom podvedomí, majú mimoriadny vplyv na náš život a je ťažké sa k nim dostať.
Psych-K ® nám pomáha prepísať "softvér" mysle a komunikovať priamo s podvedomím, transformovať presvedčenia, ktoré nás obmedzujú a tak môžeme byť, robiť a mať to, čo chceme.

Naďa Cisarova

Naďa Cisarova

Bloger 
  • Počet článkov:  2
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Facilitátorka PSYCH-K®, Coach of success Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu