reklama

ĽÚBIM ŤA

Ľúbim ťa - tak tieto slová znamenajú asi mnoho pre každého z nás. Avšak prečo ich vyslovujeme aj keď to nie je pravda? Prečo to povieme aj v okamihu, keď to ešte tak necítime? Možno je to preto, že sa bojíme. Bojíme sa toho, že ak to nepovieme vtedy, keď náš partner, tak ho stratíme. Ale prečo by sme ho mali stratiť, ak nás skutočne ľúbi? Veď ak to je naozaj tak, určite to pochopí.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Láska je krásny cit. Krásny ale aj "bolestivý". Na jednej strane nás napĺňa pocitom šťastia a na strane druhej sklamania a "bolesti". V jednej chvíli sa cítime ako v nebi a v ďaľšom okamihu nastane tvrdý návrat do reality.
Ale kedy je človek naozaj zaľúbený? Kedy naozaj povie z lásky "ĽÚBIM ŤA"? A hlavne čo je to vlastne láska? A kedy vieme, že skutočne dakoho ľúbime? Je to vtedy, keď večer zaspávame s myšlienkou na dotyčnú osobu. Je to vtedy, keď sa ráno zobúdzame a myslíme na dotyčnú osobu. Ale je to aj vždy keď na ňu myslíme s dobrým pocitom v srdci. Pocitom zvaným láska. Na svete sú miliardy ľudí a presne toľko je aj prejavov lásky v nás.
Podľa mňa by sme slová ako ľúbim ťa mali hovoriť až vtedy, keď to tak naozaj bude a keď to bude z lásky a nie z pocitu potreby povedať to či z pocitu obavy. A možno sa mýlim a je to úplne inak, ale v jednej veci som si 100% istý a to v tom, že ĽÚBIM ŤA niesú obyčajné slová...

Martin Csonka

Martin Csonka

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som strašne ambiciózny človek, idem za svojim cieľom, ale nie za každú cenu... V živote chcem dosiahnuť úspech, ako v sukromí, tak aj v práci... ale musím ho dosiahnuť sám .... sám sa vypracovať.. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu