Pondelok, 21. august, 2017 | Meniny má Jana

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Jablkový rmut. (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

vinko bude dobre....:)

no ak si nepozbieral vsetky jablcka, tak mozes urobit aj must...
Ak vypresovanu stavu das do cistych plastikovych flias doplna a odlozis chlade, tak ti to vydrzi aj par mesiacov
(podla teploty pivnice.....)
bez konzervantov to maximalne trochu skvasi a chutou to pripomina ten 7decovy must, co sa kedysi predaval za 4,70...
......................
V sucastnosti za pravu jablkovu stavu platis 2--3 nasobok jablkoveho vina...
..............
i ked kalvados je asi lepsi z vina...:):)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

tak

tento rmut asi nezarmucuje, že nie? :o)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Rmut by zarmútil vtedy, keby ten nápoj nenapojil. Je on mútny z rmutu.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME