Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

O reštaurácii Leblon (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

ešte

keby si napísal, že kde je tá reštika
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

V Bratislave na nábreži Eurovey
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

V reštikách je to samý brigádnik. Čašníci obsluhujú u susedov.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Mna by len zaujimalo: Nuti niekto tych ludi tam pracovat ??? Predsa ked neznasam obsluhovanie ludi, tak nejdem robit do restauracie. Inak vyber personalu majitelia restauracii velmi podcenuju, a pritom je to dost zavzany faktor...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

to nie je o neznášaní obsluhovania

ale o žobrácku plácu za obsluhovanie, tak proste na to pesonál kašle
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Prd, alko inak si chcú zaslúžiť tringelt?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

slovenskí konzumenti

nie sú sú tringeltovo štedrí, obzvlášť po tej reklame pri prechode na € :)
A zamestnávatelia si myslia že ich čašníci vyžijú z tringeltov a dávajú čašníkom minimálny plat.
To je chronická choroba nášho cestovného ruchu, majiteľ chce rýchlo zbohatnúť a šetrí na mzdách
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Ja to robim tak,

ze vacsinou sa snazim jest iba doma. Sam seba nepodvediem. A vonku si dam, maximalne, menu, od ktoreho nic viac ako zasytenie neocakavam. Ked som nastvany, upokoji ma, ze som vyhodil maximalne 3, 5 eur. A este dobru tresku v nasom bufete. Ked sa chcem dobre najest a napit, kupujem, nalievam a varim vyhradne ja sam :-)
Zial... Ahoj, Peter!
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME