Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

O vianočnom priberaní (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

pekné

sviatky a teším sa na ďaľšie príspevky
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

veľmi dobrý a hodnotný článok,

len trošku poopravím vetu o hnedom cukre. Hnedý cukor nie je prifarbený, ale naopak, biely je odfarbený :). Hnedý cukor je preto hnedý, lebo na ňom zostáva vrstvička materského roztoku z ktorého vykraštalizoval (melasy).Obsahuje o niečo viac popolovín a organických necukrov.Tento hnedý cukor sa ďalej rafinuje (čistí) a vzniká z neho biely cukor. Okrem toho, že hnedý cukor nie je o nič zdravší ako biely, je prístupnejší pôsobeniu mikroorganizmov, skôr sa pokazí , hlavne pri nesprávnom skladovaní.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME