Nedeľa, 19. november, 2017 | Meniny má Alžbeta

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Biele odrody rajčín (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

:)

deja vu?
Keď som dnes počas prípravy obeda pridával do jedla nejakú solčanku či podravku, mimovoľne som si spomenul na tvoj článok o glutamane sodnom, ktorý si pred rokmi zverejnil na blogsmeeska. Po chvíli rozmýšľania som si spomenul aj na tvoje meno a v duchu som skonštatoval, že je škoda, že si sem prestal písať, lebo tvoje články o jedle a o zdravej životospráve boli celkom zaujímavé.
A teraz som klikol na smeeska (a zhodou okolností zroloval až dolu) - a vidím, že po niekoľkoročnej odmlke sem už znova píšeš :)
Rád si teda prečítam tvoje ďalšie články. Dúfam, že nie len o paradajkách :)
Nech sa ti darí.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Ďakujem. Veľmi ma to potešilo. Je pravda, že som sa na niekoľko rokov odmlčal a sám som teraz na pochybách, či som urobil správne. Vtedy som to ale tak cítil. Nemá to však nič spoločné s mojimi čitateľmi, ani s blogom. Po smrti matky som sa uzavrel do seba.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Dobrá rada

Biele paradajky som vyskúšala a majú naozaj zaujímavú jemnú chuť. Skvelý nápad uvariť tradičné jedlá v netradičnej farbe :)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Syn vlani priniesol tzv. čierne paradajky. Po ich ochutnaní sme boli naozaj veľmi milo prekvapení - mali tú skutočne správnu paradajkovú chuť a vôňu, mali pevnú, no pritom správne sa rozplývajúcu dužinu a boli i netradične šťavnaté. Veľmi príjemné prekvapenie!
Údajne sú i veľmi zdravé - kvôli vyššiemu obsahu antioxidantov. No mali jednu mimoriadne závažnú chybu - okrem nás dvoch a synovho kamaráta ich nikto nechcel dať ani len do úst - vraj kvôli ich neobvyklej "škaredej" farbe...
Podobnú skúsenosť ale máme i s pestovaním bielych uhoriek...
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME