Štvrtok, 17. august, 2017 | Meniny má Milica

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

O Anke, ktorá 37 rokov čakala, kým schudne (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Mylim ze patrim k vacine Slovakov ktory by si na 34 druhov zeleniny ani nevedeli spomenut.

Ak vylucim plodiny pestovane pre semeno (t.j. aj strukoviny) a zemiaky, ktore sa tradicne medzi zeleninu nezaraduju, tak veru 34 druhov zeleniny nedam ani nahodou.

Skoncil som zhruba na polovici, konkretne:

Kalerab, Baklazan, Paprika, Paradajka, Uhorka, Cuketa, Tekvica, Melon,

Mrkva, Petrzlen, Zeler, Redkovka, Cvikla,

Cibula, Cesnak,

Kapusta, Kel, Salat, Spenat, Karfiol, Rukola, Brokolica

Por, Articoky
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Mas pravdu

Ani mna viac tych druhov nenapada... (a to som vegetarian.... ;)
Iba ak oni naozaj ratali to, co si vyradil na zaciatku, napr. Hrach, zelene fazulky a pod.

P.s. nechcem ti ten zoznam este skracovat, ale niektori dokonca hovoria ze rajciny by mali patrit medzi ovocie :P
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Melon=zelenina???
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Melon je druh

tekvice. Mozes ho zaradit medzi oboje aj zeleninu aj ovocie
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

mozno sa do zoznamu rataju aj konkretne druhy, napr. salat ladovy, hlavkovy, salat, cakanka, mangold atd.
redkovka cervena, biela, cierna ....
uhorka nakladacka, salatova
kapusta biela, cervena, cinska....
takto by sme daco naratali :)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

múdrosť je vedieť, že paradajka je ovocie... inteligencia nepridávať ju do ovocného šalátu :)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Za takýto príbeh by si Hollywood

oblízal všetkých desať prstov!
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

da sa to, treba sa naucit co, kolko a kedy jest... spociatku je to odriekanie, neskor zabehana vec, ak sa k tomu prida pohyb, tak kila idu dolu.. drzim jej palce, aj v jej vztahu ;-)
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME