Sobota, 18. november, 2017 | Meniny má Eugen

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Variť podľa zákonov (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

velmi spravne nazory

Na svojich sluzobnych cestach casto navstevujeme aj restauracne zariadenia v roznych krajinach. Tam si pride labuznik na svoje. Dokonca mam znameho, ktory niekolko rokov pracoval pre restauraciu s dvomi mechelinovymi hviezdami. Mal niekolko vychytaviek, s ktorymi chcel uspet aj doma vo svojej vlastnej restauracii. Po vzhliadnuti nasich zakonov sa rozhodol este pockat kym zrovname nase hygienicke zakony s vyspelymi europskymi krajinami, pretoze v sucasnej situacii by pracoval len na pokuty od hygieny. A to vsetci tvrdia, ze na Slovensku chceme rozvijat turisticky ruch.....
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Najväčšou brzdou slovenského gastroturizmu zostáva fakt, že väčšina reštaurácií nepozná skutočný význam slova pohostinnosť.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Legislatívne nedoriešené veci

Naozaj tu máme dosť legislatívne nedoriešených vecí - sushi pokrmy, sous vide pokrmy, steaky, raw strava a bolo by skôr vhodné že sa pripravia po dlhých rokoch nevšímania nových trendov v spoločnom stravovaní návrhy za akých podmienok to môže prevádzkovateľ zabezpečiť, tak snáď sa dočkáme aj pozitívnej práce na patričných miestach s cieľom ako to vyriešiť, nielen udeľovania pokút.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME