Piatok, 19. január, 2018 | Meniny má Drahomíra, Mário

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Domáci pribináčik (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

to nie je kompletné

bez jedlej želatíny je to riedka kaša
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Nebojte sa keď to budete šľahať metličkovým mixérom určite Vám to stuhne.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Nie je to riedka kasa bez zelatiny, pretoze to ta slahacka vystuzi. Este aj P. pise, ze to vyslaha do stuhnutia.

Mna akurat zaujalo, ze naco tam davat odtucneny tvaroh, ked tam aj tak ide 30% smotana. Ved su v obchode aj normalne tvarohy, tie odtucnene su o nicom.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

mozno prave preto, ze tam ide ta smotana...:)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Odtučnený tvaroh používam kvôli konzistencii pretože je jemný. Skúste použiť hrudkový tučný možno sa da rozmixovať do hladka no to som neskúšala. Keď tak mi potom dajte vedieť ako to dopadlo.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

1/3

Samozrejme, ze sa da hrudkovity tvaroh vymiesat, dokonca obycajnou vidlickou, do tej najjemnejsej konzistencie.
Kedysi davno v praveku, ked som mala pristup k domacemu kravskemu mlieku, odvarala som si tvaroh sama. Z kysleho mlieka, po odvareni a odteceni ktoreho iny, nez hrudkovity tvaroh, ani vzniknut nemohol.
Vymiesala som ho s vyslahanou slahackou a uvarenym vychladnutym vanilkovym, alebo BBpudingom.
Hrudkoviteho tvarohu sa netreba bat.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Ďakujem za radu určite vyskúšam.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ano, toto poznam a vrelo odporucam, robim to aj v dia variante, zelatinu ani stuzovac som nikdy nepouzila. V lete to po vychladnuti v chladnicke supnem do zmrzlinovaca. A hned je z toho domaca vanilkova zmrzlina, ktora zmizne sotva ju naberiem do misiek.

doparoma, nemala som ten clanok citat. Teraz to budem musiet zajtra urobit. :D
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Aj ja z toho robievam cez leto zmrzlinu 😀 aj čokoládovou aj ovocnú.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME