Pondelok, 22. január, 2018 | Meniny má Zora

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Zemiakovo-syrové fašírky (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

 

po tvojich hyperspaldovozdravych receptoch hladajucich eleganciu ma prave ovalila po hlave makka salama ;) nie som megafanusik placiek, poznam len karfiolove z rodiny. k tomu znesiem fakt len ze jogurtovy dressing a miesto prilohy ak tak salat.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Keď mám už mäsa po krk, nebudem sa napchávať mäkkou salámou a vyprážať fašírky, ale si dám jednoduché zemiaky upečené v rúre s maslom alebo tvarohom. Menej práce a zdravšie.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Koľko ľudí,

toľko chutí ;-)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

samozrejme, nič proti tomu. Len autorka sa tu prezentuje kvázi zdravou výživou a potom toto. Hlavne že je tam špaldová múka, však?
Trochu mi to pripomína snahu v časopise apetit, kde zaujímavé jedlo "zabil" trojobal, akoby nestačilo samotné pošírované vajce http://www.apetitonline.cz/rec...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

len

tak na okraj.Čo je to pošírované vajce?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

pekný vzor na tanieri

ale za recept ti plus nedám. ako píšu nado mnou, lepšia verzia by boli pečené zemiaky v rúre s maslom a nejakým acidkom.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Ostatné recepty chválim, len mám možno jednu radu. Nevypíš sa priskoro. Boli tu už blogeri, ktorí dávali jeden, niekedy aj dva články denne a rýchlo sa vypísali, došli témy. Bol tu jeden blog, kde sa mnohí každú nedeľu tešili na nový recept.
Vieš, ak to bude nahusto, možno sa to ľuďom preje, tak prečo by si nás nemohla vždy navnadiť aby sme sa mali na čo tešiť v nejakých pravidelných intervaloch?
Toto nie je kritika, samozrejme môžeš dávať aj tri články denne, ak to ty uznáš za vhodné. Som tu už dlho a tak som chcela trochu poradiť. V dobrom. Naozaj.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

no neviem, k zemiakovym

fasirkam ako priloha varene zemiaky...?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Kto bol niekedy na Balkáne, toho neprekvapí ani chlieb servírovaný k zemiakom. A v Číne pomaly aj “ryža s ryžou”.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

ved ja len, ze co bude

autorka varit, ked jej ostanu zemiaky z prilohy?:):):)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

To netuším, ale ja by som ich praskol na panvicu s kyslou kapustou. A k tomu pohár kyslého mlieka, :)
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME