Nedeľa, 20. august, 2017 | Meniny má Anabela

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Ako chutí japonská nostalgia (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ma to pekny nazov;)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ale nie, cele je to pekne a trochu smutne.ale hlavu hore. vsade sa da vratit, pokial to je ;lev priestore, nie v case;)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

No tak ja tam pojdem za teba

Umeboshi si ja teda obcas kupim - za odmenu, lebo je to podla mna absolutna pochutka - slane, kysle a stiplave zaroven - to doda mojim chutom sa zaoberajucim neuronom pracu na par peknych chvil.
A s natto som mal highlight len jedinky raz v mojom kulinarskom zivote - pri navsteve Belgicka som ho objavil v kute chladiaceho boxu bio-obchodika, dobre vyzrete. Aj susedia z vedlajsej ulice sa prisli pozriet, ked som natto varil, ako pekne "rozvoniavalo". Inak drogam moc neholdujem, ale to bolo fakt bozske.
Odvtedy chodim svetom ako bez duse, natto som uz ani po upornej snahe viac nezohnal.
S Japoncami som okrem par davno prachom zapadnutych vitazstiev a prehier v kumite (bojuju casto mimo vlastnych pravidiel) zatial nemal moc skusenosti, ale terazky by som sa uz len kvoli tomu natto aj vybral za slnkom. Len by mi asi vadilo, ze tak vyjedaju moria po svete, ja ako vegan by som si s nimi v tomto nedal...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Nattou zboznujem den, v krajine cerveneho kruhu som si bez tej polystyrenovej krabicky nevedel predstavit veceru :) Varit ale nie, chutilo mi surove zmiesane s ryzou... ale pocul som ze vraj je velmi chutne ked sa upecie :)
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME