Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Asi som skôr 2. cenová (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

 

vyjadrim sa len k chuti a kvalite jedla. o tomto kvalitne /to jest drahe/ restauracie nie su, samozrejme ze v beznej sa da najest rovnako dobre, a podla osobnej skusenosti niet nad domacu kuchynu niektorych vidieckych "senkov".
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

El Diablo

U mna zatial vedie co sa tyka najhorsieho pomeru cena/vykon El Diablo (vedla Irish pubu) - jedlo nic moc a ceny nehorazne. Viete niekto poradit podnik v BA kde robia dobre mexicke jedla? Hysterka je sice lacna ale tam je zase vsetko robene z univerzalnej fazulovej omacky...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

súc poučený agentom Krowiakom

mohol by si aspoň TAJNE naznačiť o akú reštyku I. cenovej ide?!
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

hm,

tak v BA je spústa reštaurácií, mnohé z nich drahé, a kopec z nich stojí za h***o. Napríklad raz som bol v reštaurácii "Big Lebowski" Petra Kočiša. Fakt sa nečudujem, že skrachovala. Tak odporné jedlo som fakt dovtedy nejedol. Raz som zavítal aj do Paparazzi (neviem, či nemáš na mysli zrovna ich). Jedlo bolo síce dobré, ale z toho, že reštaurácia bola poloprázdna, a oni mi priniesli vlažné cestoviny (v Taliansku sa robia cestoviny aj na studeno, ale v drvivej väčšine majú byť horúce, v Taliansku sa totiž jedia cestoviny ako prvý chod, takže akási paralela s našou polievkou by tam mohla byť - a polievka teda musí byť horúca, pokým ovšem nejde o nejakú špeciálnu studenú), som teda nadšený nebol. Osobne som bol maximálne spokojný s reštauráciou "U vodníka" na zlatých pieskoch - jedlo mňamka, ceny vééééľmi ľudové a porcie gargantuovské, avšak bol som tam naposledy pred rokom, tak neviem. dúfam že sa odvtedy nič nezmenilo, bo tak to chodí na Slovensku, že ak je aj niečo dobré, časom sa to sku**í.

...a taktiež mám rád mekdonald. bigmek mám rád, a viem, že keď tam prídem, tak mi vždy donesú taký istý chutný bigmek, presne ako ho mám rád. (prosím bez kameňovania, berte to ako ľahký sarkazmus na tému "Bratislavské reštaurácie")
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ja v bratislave lepsie restauracie nepoznam, v druhej cenovej nejedavam... bol som v le monde a v troch musketiroch a obidve boli v pohode... musketiri mali dobry pomer ceny k standartu a le monde nebol vobec zly... strava vyborna, personal mily... dokonca aj dievca na bare odmietlo pohar moet co sme mali vo flasi s manzelkou...aby sa s nami napila... vsetko ok...

ak si niekto mysli, ze rychlost je znakom kvalitnej restauracie a ma dostat servis pronto a hned teraz, tak je naozaj druha cenova...

sorry.. tiez osobne kazem servisu ludi obsluhovat plynule...ked je napriklad rush... busy hour..nech ich zavedu do lounge, k baru, ponuknu drink... najprv aspon, chclebik, tapenade etc..aby mala kuchyna dostatok casu na stopercentny vykon...

o to ide... inak odporucam pizza hut ak chcete nieco rychlo a bez arogancie
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

suhlasim a nesuhlasim

tiez sa mi stalo, ze som v podniku, ktory sam seba s oblubou oznacuje nieco ako "posh", anglictiny neznali spoluobcania dufam odpustia, marne cakala na aspon naznak zaujmu zo strany personalu, ktory mal pocit, ze vzhladom na to, ze nie som turistka, tak si tie ich predrazene jedla, a napoje toboz, nemozem dovolit a po mineralke vypadnem. Rovnako ma ale prekvapilo, ze v istom velmi popularnom bratislavskom studentskom podniku de facto rozdelenom na tri casti, je mily a ochotny personal len v jednej, najstarsej, z tychto casti. Do ostatnych som radsej prestala chodit, aby som nahodou obsluhu nerusila v citani novin alebo nemiestnou otazkou, priblizne ako dlho bude trvat priprava jedla(obsluha asi nepotrebuje jest a teda predpoklada, ze hostia rovnako nebudu hladni a v casovom strese).
Misko, v Pizza Hut som raz cakala len na jedalny listok hodinu, dalsiu kym mi to pripravili a neuveritelnych devatdesiat minut na ucet. Ak toto ma byt promptnost a snaha personalu, tak neviem. Mna to odradilo natolko, ze tato moja prva skusenost so spomenutou firmou sa stala aj poslednou.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ok... to bol taky vtip zo spickovej kuchyne ... do pizza hut nechodievam... len sa to tak hovorieva, ze ak sa ponahlaju nech idu do pizza hut, vies, strasne, korporacne, druha cenova... inak k profesionalite a arogancii ako moze posobit odosobnenie sa personalu... myslim, ze je to v lepsich podnikoch na mieste ak sa k vam nespravaju ako ku kamosovi...ved nie sme v americkej restauracnej sieti, stutentskom bare ani v dedinskej vyvarovni...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Vodník

na Zlatých, je super - ozaj velké a dobré porcie, ale málokedy tam človek nájde miesto :-(
Dobre som sa napapkala aj v El Gaucho - i ked sú trošku drahší.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie


  1. Barbora Oráčová: „Bašternákovci“ na stavebnom úrade v Starom Meste 1.0 279
  2. Mária Lazárová: na bolesť je každý sám, to len na smiech sú dvaja... 251
  3. Milan Galbo: Jedna zdravotná poisťovňa a prepieranie penazí v praxi 246
  4. Miroslav Makyta: Extrémizmus v spoločnosti 242
  5. Miroslav Lettrich: Tak ako to je? :) 242
  6. Milan Janásik: Rumunsko. Krajina, do ktorej určite choďte 240
  7. Konečný Peter: Túžba preletela 237
  8. Igor Čonka: Keď dvaja autori detektívok hľadali Agathu Christie 58
  9. Peter Cmorej: Čo pre vás doteraz urobili kandidáti na starostu Petržalky? 55
  10. Miroslav Pollák: O generačnej chudobe treba vedieť viac 37

Rebríčky článkov


  1. Július Kovács: Peter Tóth nebol vypovedať, on sa bol zachrániť pred zatknutím.
  2. Martin Gálik: Plán Bratislava: Chceme husté mesto. Bývanie bude drahšie a zelene bude menej.
  3. Denis Jacko: Linajky v našich prstoch
  4. Martin Gálik: Plán Bratislava: Parkovanie nie je tvoje právo a zápchy sú tvoja vina
  5. Mário Bulla: Psycho 2. časť - Zoznámenie
  6. Maros Andrejcik: Nešťastná
  7. Patrik Mackových: Sme len krok od recesie v Turecku
  8. Mário Bulla: Psycho - 1. časť - predhovor
  9. Lórant Kulík: Fotoreportáž z výstavy : Svetielkujúce rastliny
  10. Karol Martinka: Ing. K. Martinka: Connection between Edita V. and the woman accused of murder of Kuciak

  1. Zo súdu zmizla veľká časť spisu ku Kočnerovej kauze Technopol Servis
  2. Bývalý siskár Tóth polícii priznal, že pre Kočnera sledoval novinárov vrátane Kuciaka
  3. Návrat do čias mečiarizmu. Reakcie redakcií na sledovanie novinárov
  4. Aktivity bývalých siskárov nie sú variáciou slobody slova
  5. Kollár zvažuje úpravu priezviska, Matovič ráta s novými členmi. Ako strany riešia nové pravidlá
  6. Dobré ráno: Kočner si zaplatil sledovanie novinárov, vrátane Kuciaka
  7. Historik: V Bratislave môže byť ukrytý poklad, ktorý doteraz nikto neobjavil
  8. Kúpele naznačujú, že štát ich akcie predal Zoroslavovi Kollárovi lacno
  9. Internetová stránka Plzne skolabovala. Fanúšikovia Realu zisťovali, čo je zač
  10. Bojnická nemocnica skončila ako najhoršia na Slovensku. Na čom pohorela?

  1. Bude mať Fico spoločnú stenu s Kočnerom aj v Leopoldove?
  2. Sulík sa pustil do Fica: Patríte do basy!
  3. Andrej Danko, dedič Vasiľa Biľaka
  4. Ako České dráhy a ostatní českí železniční prepravcovia obchádzajú nový zákon o 75% zľave na dieťa
  5. Fico zmenil rétoriku o svojej exasistentke: Trošková ma nezaujíma!
  6. František Mikloško: Cenzúra v rozhlase – príprava na 29. výročie Novembra 1989
  7. Fico a Kočner ako registrovaní partneri
  8. Kažimír priznal: Dôchodkový strop ide proti udžateľnosti verejných financií
  9. Šikana na školách je veľmi vážny spoločenský problém
  10. Tú babu treba zabiť – zápach SIS (pokračovanie)

Už ste čítali?