Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Asi som skôr 2. cenová (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

 

vyjadrim sa len k chuti a kvalite jedla. o tomto kvalitne /to jest drahe/ restauracie nie su, samozrejme ze v beznej sa da najest rovnako dobre, a podla osobnej skusenosti niet nad domacu kuchynu niektorych vidieckych "senkov".
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

El Diablo

U mna zatial vedie co sa tyka najhorsieho pomeru cena/vykon El Diablo (vedla Irish pubu) - jedlo nic moc a ceny nehorazne. Viete niekto poradit podnik v BA kde robia dobre mexicke jedla? Hysterka je sice lacna ale tam je zase vsetko robene z univerzalnej fazulovej omacky...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

súc poučený agentom Krowiakom

mohol by si aspoň TAJNE naznačiť o akú reštyku I. cenovej ide?!
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

hm,

tak v BA je spústa reštaurácií, mnohé z nich drahé, a kopec z nich stojí za h***o. Napríklad raz som bol v reštaurácii "Big Lebowski" Petra Kočiša. Fakt sa nečudujem, že skrachovala. Tak odporné jedlo som fakt dovtedy nejedol. Raz som zavítal aj do Paparazzi (neviem, či nemáš na mysli zrovna ich). Jedlo bolo síce dobré, ale z toho, že reštaurácia bola poloprázdna, a oni mi priniesli vlažné cestoviny (v Taliansku sa robia cestoviny aj na studeno, ale v drvivej väčšine majú byť horúce, v Taliansku sa totiž jedia cestoviny ako prvý chod, takže akási paralela s našou polievkou by tam mohla byť - a polievka teda musí byť horúca, pokým ovšem nejde o nejakú špeciálnu studenú), som teda nadšený nebol. Osobne som bol maximálne spokojný s reštauráciou "U vodníka" na zlatých pieskoch - jedlo mňamka, ceny vééééľmi ľudové a porcie gargantuovské, avšak bol som tam naposledy pred rokom, tak neviem. dúfam že sa odvtedy nič nezmenilo, bo tak to chodí na Slovensku, že ak je aj niečo dobré, časom sa to sku**í.

...a taktiež mám rád mekdonald. bigmek mám rád, a viem, že keď tam prídem, tak mi vždy donesú taký istý chutný bigmek, presne ako ho mám rád. (prosím bez kameňovania, berte to ako ľahký sarkazmus na tému "Bratislavské reštaurácie")
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ja v bratislave lepsie restauracie nepoznam, v druhej cenovej nejedavam... bol som v le monde a v troch musketiroch a obidve boli v pohode... musketiri mali dobry pomer ceny k standartu a le monde nebol vobec zly... strava vyborna, personal mily... dokonca aj dievca na bare odmietlo pohar moet co sme mali vo flasi s manzelkou...aby sa s nami napila... vsetko ok...

ak si niekto mysli, ze rychlost je znakom kvalitnej restauracie a ma dostat servis pronto a hned teraz, tak je naozaj druha cenova...

sorry.. tiez osobne kazem servisu ludi obsluhovat plynule...ked je napriklad rush... busy hour..nech ich zavedu do lounge, k baru, ponuknu drink... najprv aspon, chclebik, tapenade etc..aby mala kuchyna dostatok casu na stopercentny vykon...

o to ide... inak odporucam pizza hut ak chcete nieco rychlo a bez arogancie
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

suhlasim a nesuhlasim

tiez sa mi stalo, ze som v podniku, ktory sam seba s oblubou oznacuje nieco ako "posh", anglictiny neznali spoluobcania dufam odpustia, marne cakala na aspon naznak zaujmu zo strany personalu, ktory mal pocit, ze vzhladom na to, ze nie som turistka, tak si tie ich predrazene jedla, a napoje toboz, nemozem dovolit a po mineralke vypadnem. Rovnako ma ale prekvapilo, ze v istom velmi popularnom bratislavskom studentskom podniku de facto rozdelenom na tri casti, je mily a ochotny personal len v jednej, najstarsej, z tychto casti. Do ostatnych som radsej prestala chodit, aby som nahodou obsluhu nerusila v citani novin alebo nemiestnou otazkou, priblizne ako dlho bude trvat priprava jedla(obsluha asi nepotrebuje jest a teda predpoklada, ze hostia rovnako nebudu hladni a v casovom strese).
Misko, v Pizza Hut som raz cakala len na jedalny listok hodinu, dalsiu kym mi to pripravili a neuveritelnych devatdesiat minut na ucet. Ak toto ma byt promptnost a snaha personalu, tak neviem. Mna to odradilo natolko, ze tato moja prva skusenost so spomenutou firmou sa stala aj poslednou.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ok... to bol taky vtip zo spickovej kuchyne ... do pizza hut nechodievam... len sa to tak hovorieva, ze ak sa ponahlaju nech idu do pizza hut, vies, strasne, korporacne, druha cenova... inak k profesionalite a arogancii ako moze posobit odosobnenie sa personalu... myslim, ze je to v lepsich podnikoch na mieste ak sa k vam nespravaju ako ku kamosovi...ved nie sme v americkej restauracnej sieti, stutentskom bare ani v dedinskej vyvarovni...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Vodník

na Zlatých, je super - ozaj velké a dobré porcie, ale málokedy tam človek nájde miesto :-(
Dobre som sa napapkala aj v El Gaucho - i ked sú trošku drahší.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie


  1. Béla Bugár: Skrátené leto 10 750
  2. Transparency International Slovensko: A Veľkú schránkovú cenu Slovenska vyhráva... 4 488
  3. Melita Gwerková: Žena, ktorá sa za verejné poníženie pomstila maľbou 4 069
  4. INEKO: Blížia sa komunálne voľby, mestá nafúkli svoje bežné výdavky o vyše 6 % 3 487
  5. Jaroslav Polaček: Rašiho vietnamská spojka 3 245
  6. Miro Veselý: Veľký úder Google zatriasol webmi od 1. 8. 2018 2 222
  7. Zuzana Herich: Na bicykli do školy až vo štvrtom ročníku 1 845
  8. Jana Žilková: 42 mesiacov po... 1 754
  9. Peter Slamenik: Čo s načatým večerom? Dáme Gerlach! 1 690
  10. Čo je nové na sme.sk: Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 € 1 659

Rebríčky článkov


  1. Peter Mrázik: Čo je nové po celozávodnej dovolenke v automobilke Jaguar Land Rover ?
  2. Tomas Tahotny: Moja cesta za dopravným lietaním ( 4 )
  3. Mária Diamantová: 42. Myslím, že vlastním unikátnu knihu
  4. Sonya Haraszti: Prezentovanie transexuality vo filmoch. Pose.
  5. Martin Orálek: Jak jsem těžil zlato v Ghaně 43
  6. Milan Lacúch: Duchovné bludy! Pokus o odstránenie jedného z nich
  7. Peter Bukov: Turecko spúšťa lavínu na finančných trhoch, ekonomické problémy na seba nenechajú dlho čak
  8. Petra Babanova: Téma dňa: Úspešné a slušnejšie Slovensko
  9. Lórant Kulík: Fotoreportáž: Okolie Košíc na dlani
  10. Vladimír Krátky: Vážené nemecké orgány !

  1. Mošovčanovi zastrelili psa počas vychádzky, guľka mohla zasiahnuť i jeho
  2. Jeden z pilierov janovského mosta sa nakláňa, hrozí, že spadne
  3. Škoda Fabia je po facelifte opäť v najlepšej forme (prvá jazda)
  4. Kiska podľa šéfa SIS nebol kompetentný vedieť o únose
  5. Jean-Paul Belmondo myslí na smrť. Ale usmieva sa pritom
  6. Moravské koláče sa stali populárne v Texase
  7. Kedy vyberieme Nagyiku z truhly? Nevieme hovoriť o smrti
  8. Milionár sa chcel baviť, až kým neprišli dlhy
  9. SIS je ďalšou z inštitúcií, ktorej predsedá mamľas
  10. Katka Knechtová je zamilovaná po uši, nová láska ju sprevádza na koncertoch

  1. Robert Kaliňák pod vplyvom kokaínu
  2. Ak nevyhnije Ficova garnitúra, vyhnije celé Slovensko
  3. Štefan Hríb: Vietnamci nás pri únose nemohli oklamať
  4. Neverím Vám, pán Bugár
  5. Vážené nemecké orgány !
  6. Kiska kritizoval Pellegriniho: Stále sa môže od únosu dištancovať a ukázať, že nie je len bábkou
  7. SIS je ďalšou z inštitúcií, ktorej predsedá mamľas - komentare.sme.sk
  8. GDPR a boh nechránia nezodpovedných (príbeh moderného Petra)
  9. Všetky oči na Bugára
  10. Slúžila Kaliňákovi aj Počiatkovi. Teraz chce kontrolovať dôležité tendre

Už ste čítali?