Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Asi som skôr 2. cenová (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

 

vyjadrim sa len k chuti a kvalite jedla. o tomto kvalitne /to jest drahe/ restauracie nie su, samozrejme ze v beznej sa da najest rovnako dobre, a podla osobnej skusenosti niet nad domacu kuchynu niektorych vidieckych "senkov".
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

El Diablo

U mna zatial vedie co sa tyka najhorsieho pomeru cena/vykon El Diablo (vedla Irish pubu) - jedlo nic moc a ceny nehorazne. Viete niekto poradit podnik v BA kde robia dobre mexicke jedla? Hysterka je sice lacna ale tam je zase vsetko robene z univerzalnej fazulovej omacky...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

súc poučený agentom Krowiakom

mohol by si aspoň TAJNE naznačiť o akú reštyku I. cenovej ide?!
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

hm,

tak v BA je spústa reštaurácií, mnohé z nich drahé, a kopec z nich stojí za h***o. Napríklad raz som bol v reštaurácii "Big Lebowski" Petra Kočiša. Fakt sa nečudujem, že skrachovala. Tak odporné jedlo som fakt dovtedy nejedol. Raz som zavítal aj do Paparazzi (neviem, či nemáš na mysli zrovna ich). Jedlo bolo síce dobré, ale z toho, že reštaurácia bola poloprázdna, a oni mi priniesli vlažné cestoviny (v Taliansku sa robia cestoviny aj na studeno, ale v drvivej väčšine majú byť horúce, v Taliansku sa totiž jedia cestoviny ako prvý chod, takže akási paralela s našou polievkou by tam mohla byť - a polievka teda musí byť horúca, pokým ovšem nejde o nejakú špeciálnu studenú), som teda nadšený nebol. Osobne som bol maximálne spokojný s reštauráciou "U vodníka" na zlatých pieskoch - jedlo mňamka, ceny vééééľmi ľudové a porcie gargantuovské, avšak bol som tam naposledy pred rokom, tak neviem. dúfam že sa odvtedy nič nezmenilo, bo tak to chodí na Slovensku, že ak je aj niečo dobré, časom sa to sku**í.

...a taktiež mám rád mekdonald. bigmek mám rád, a viem, že keď tam prídem, tak mi vždy donesú taký istý chutný bigmek, presne ako ho mám rád. (prosím bez kameňovania, berte to ako ľahký sarkazmus na tému "Bratislavské reštaurácie")
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ja v bratislave lepsie restauracie nepoznam, v druhej cenovej nejedavam... bol som v le monde a v troch musketiroch a obidve boli v pohode... musketiri mali dobry pomer ceny k standartu a le monde nebol vobec zly... strava vyborna, personal mily... dokonca aj dievca na bare odmietlo pohar moet co sme mali vo flasi s manzelkou...aby sa s nami napila... vsetko ok...

ak si niekto mysli, ze rychlost je znakom kvalitnej restauracie a ma dostat servis pronto a hned teraz, tak je naozaj druha cenova...

sorry.. tiez osobne kazem servisu ludi obsluhovat plynule...ked je napriklad rush... busy hour..nech ich zavedu do lounge, k baru, ponuknu drink... najprv aspon, chclebik, tapenade etc..aby mala kuchyna dostatok casu na stopercentny vykon...

o to ide... inak odporucam pizza hut ak chcete nieco rychlo a bez arogancie
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

suhlasim a nesuhlasim

tiez sa mi stalo, ze som v podniku, ktory sam seba s oblubou oznacuje nieco ako "posh", anglictiny neznali spoluobcania dufam odpustia, marne cakala na aspon naznak zaujmu zo strany personalu, ktory mal pocit, ze vzhladom na to, ze nie som turistka, tak si tie ich predrazene jedla, a napoje toboz, nemozem dovolit a po mineralke vypadnem. Rovnako ma ale prekvapilo, ze v istom velmi popularnom bratislavskom studentskom podniku de facto rozdelenom na tri casti, je mily a ochotny personal len v jednej, najstarsej, z tychto casti. Do ostatnych som radsej prestala chodit, aby som nahodou obsluhu nerusila v citani novin alebo nemiestnou otazkou, priblizne ako dlho bude trvat priprava jedla(obsluha asi nepotrebuje jest a teda predpoklada, ze hostia rovnako nebudu hladni a v casovom strese).
Misko, v Pizza Hut som raz cakala len na jedalny listok hodinu, dalsiu kym mi to pripravili a neuveritelnych devatdesiat minut na ucet. Ak toto ma byt promptnost a snaha personalu, tak neviem. Mna to odradilo natolko, ze tato moja prva skusenost so spomenutou firmou sa stala aj poslednou.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ok... to bol taky vtip zo spickovej kuchyne ... do pizza hut nechodievam... len sa to tak hovorieva, ze ak sa ponahlaju nech idu do pizza hut, vies, strasne, korporacne, druha cenova... inak k profesionalite a arogancii ako moze posobit odosobnenie sa personalu... myslim, ze je to v lepsich podnikoch na mieste ak sa k vam nespravaju ako ku kamosovi...ved nie sme v americkej restauracnej sieti, stutentskom bare ani v dedinskej vyvarovni...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Vodník

na Zlatých, je super - ozaj velké a dobré porcie, ale málokedy tam človek nájde miesto :-(
Dobre som sa napapkala aj v El Gaucho - i ked sú trošku drahší.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie


  1. Radovan Bránik: Keď na bitie detí potrebujete Dve Ruky 10 733
  2. Zuzana Šubová: Mamičkár v mamahoteli versus samostatný twenny 5 682
  3. Filip Pastorek: Manažér poisťovne UNIQA napísal strhujúcu pravdu o tom ako sa uzatvárali poistné zmluvy 2 046
  4. Robert Fico: K opozičnému návrhu zákona o umelom prerušení tehotenstva 1 758
  5. Janka Remešíková: Ženy vo veku 62 + 1 726
  6. Miroslav Žiak: Pri pití minerálky buďte obozretní. Toto vám hrozí 1 695
  7. Jozef Drahovský: GDPR v praxi už deň vopred. 1 586
  8. Júlia Hanesová: Prečo dobrí zamestnanci odchádzajú? 1 528
  9. Dominika Dongova: 15 predností, ktoré má len silná žena 1 198
  10. Stanislav Martinčko: Dosiahla v nedeľu na TA3 ministerka Matečná svoje dno?? 1 172

Rebríčky článkov


  1. Jonáš Štepita: Rýchliky na trati z Bratislavy do Košíc spomaľujú zastarané vozne
  2. Petra Babanova: Tajomstvo
  3. František Cudziš: O čase, I.
  4. Peter Fabian: Satan na pumpe
  5. Filip Kuruc: Verejný dopis ministerke Matečnej
  6. Michal Cimmermann: Zdivočelý park a zarastené pozemky. Aj to je obraz nášho mesta
  7. Miloš Mášik: Myslieť menej. Načo je to dobré ?
  8. Jana Križanová: Bez nadpisu
  9. Petra Volečková: Staromestské lavičky – zanedbaný mestský mobiliár
  10. Ján Bábeľa: Keď láska príde rýchlo

  1. Nekradnite, Boh vás vidí. Ako vyzerali prvé zájazdy po Nežnej revolúcii
  2. Psychologička: Rodičia robia chybu, ak nechajú dieťa plakať až do vyčerpania
  3. Liga majstrov by sa mala premenovať na CR7, tvrdí Ronaldo
  4. Real využil šialené chyby brankára. Liverpool je v slzách a Salah vážne zranený
  5. ONLINE: Trenčín sa ujal vedenia nad Žilinou v baráži o Európsku ligu
  6. Kužmová vyradila veteránku Schiavoneovú po dvoch víťazných tajbrejkoch
  7. Švejna: Neexistuje obed zadarmo, niekto na strop na dôchodky doplatí
  8. Majiteľka svadobného salónu: Vracia sa trend vydaja veľmi mladých dievčat
  9. Tesári stavajú drevenicu, bude z mesačného dreva. Tak ako kedysi
  10. Nie som slniečkar, ale Sulík je mimo

  1. Matovič o Matečnej: Je to obluda, škodná a hlava pozemkovej mafie
  2. Podozrenie z netransparentného čerpania dotácií na šport z rozpočtu mesta Hlohovec
  3. Martin Mojžiš: Hanus trafil do čierneho
  4. Komentár Mareka Vagoviča: Prečo Kiska nechcel predčasné voľby
  5. Economist: Smer slúži biznisu, oligarchovia sú nedotknuteľní. Slovensko bojuje o budúcnosť
  6. Týždeň v kocke Daga Daniša: Kiska má nevysvetlené účty za 300-tisíc eur
  7. Beblavý odmieta slová Sulíka, že Kiska je rozbíjačom pravice
  8. Kiskove tvrdenia nesedia. Kampaň zaplatil cez rodinnú firmu, a nie z osobného účtu
  9. Agrodracula Matečná nevylučuje, že sa problémy s pôdou nebudú opakovať. Vinu necíti
  10. Autorka krimifilmu Bolero: Výhrůžky odsouzených za vraždu!

Už ste čítali?