reklama

42 proti jednému

Tak na čo sa to tu hráme? To sa tak ťažko pripúšťa, že smrť patrí k životu presne tak ako noc ku dňu? Ľudský život má akú hodnotu? Má menšiu ako štyridsaťdva životov?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

 Je toho plná televízia, noviny aj blogy. Padlo lietadlo a v správach z čistého času cca 25 minút o tom hovorili 15 minút, moderátor aj poprial úprimnú sústrasť. Všetko by to bolo prebehlo bez tejto mojej reakcie,keby deň predtým nebola v správach informácia o otcovi dvoch detí, ktorého na východe zapichol jeden z dvoch občanov živiacimi sa psami. Moderátor to odrapkal ani brvou nemihol. Platí, že jeden život je menej ako 42? Možno na hodine matemetiky, ale v živote? Žiadny štátny smútok ešte život nikomu nevrátil, tak prečo sa niekto pohoršuje, že keď vrieskala siréna, sa ľudia nezastavovali. Radšej buďme radi a pomáhajme tým, ktorý sú ešte medzi nami a tých na druhej strane nechajme v pokoji odpočívať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

  A smrť si na nás brúsi kosu, čaká na každom rohu na našu chybu-poslednú.

Buďme opatrnejší na našich cestách životom!

Michal Divinský

Michal Divinský

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám svoje názory a svoj pohlad, ktorý nemusí byť vždy správny. Aj moja nálada môže meniť pohľad na vec. Trošku alibistické, ale... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu