reklama

Sedem hodín spánku, prosím

Diskontné predajne, bežné obchody, výpredaje, tržnice, super aj hypermarkety ba dokonca ani špecializované predajne vám neponúknu spánok.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

 Každý z nás zažíva z času na čas nejakú udalosť, ktorá mu nedovolí sa vyspať tak ako by jeho organizmus potreboval. Nasleduje úmorný deň v práci, prípadne v škole a človek by dal čokoľvek za pár hodín spánku.

 Takže prídem do obchodu, kúpim si toľko hodín spánku koľko potrebujem a je to. Predstavujem si to tak, že by sa spánok predával vo forme injekcií, aby sa spánok okamžite dostal do žíl. Tabletkami by to dlho trvalo. A po vpichnutí spánku do žíl by sa človek cítil ako keby spal normálne doma v posteli. Skrátka čerstvý, vybuvaný - žiadne oblbováky, kofeín či energetické drinky, originál vyspatý! Žiadne vedľajšie účinky. Cena jednej hodiny spánku by bola asi okolo 150,-Sk, hádam tak akurát, dúfam, že to pokryje náklady na výrobu. A samozrejme by muselo byť nejaké obmedzenie, aby sa nestalo, že by niektorí jedinci vôbec nespávali, skrátka by injekcia nezaberala dvakrát po sebe, dotyčný by sa musel aj normálne vyspať. Tak už to len zrealizovať, dať si patentovať a do konca života nemusím robiť.

Michal Divinský

Michal Divinský

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám svoje názory a svoj pohlad, ktorý nemusí byť vždy správny. Aj moja nálada môže meniť pohľad na vec. Trošku alibistické, ale... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu