reklama

Nič nové nepovedal, opakuje sa, zhodnotil poslanec Richter ukrajinského prezidenta

V hierarchii Ficových kibicov je ledva v druhej desiatke, tupým nezáujmom sa vyrovná Blahovej nenávisti.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Však povážte, vojna je tak jednotvárna. Od 24. februára, už sedemdesiatpäť dní, furt to isté. Rusi strieľajú a Ukrajinci zomierajú. Alebo utekajú, aby nezomierali, ale ako na potvoru, zomierajú aj pri tom utekaní. Zomierajú muži, ženy aj deti. Zomierajú vojaci aj civilisti. Rusi strieľajú guľky, granáty, šrapneli, rakety a bomby a Ukrajinci zomierajú v domoch a v bytoch, v školách a v nemocniciach, v divadlách a vo fabrikách, všade tam, kde sa práve nachádzajú. V krytoch, v konvojoch, na perónoch, vo fronte na vodu či chlieb, aj na fronte so zbraňou v ruke.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ukrajinci sa aktívne bránia a predlžujú tak vojnu a umieranie. Ukrajinci žiadajú zbrane a predlžujú tak vojnu a umierajú. Žiadajú humanitárne koridory a predlžujú tak vojnu a umierajú. Nechajú si zviazať ruky za chrbtom a aj tým predlžujú vojnu a pretože prežili, tak umierajú. No uznajte, kto má tomuto venovať nejakú pozornosť. Veď sa to opakuje deň čo deň, nič iné sa nedeje, nič iné ukrajinsky prezident parlamentom a kongresom a zastupiteľstvám nerozpráva. Ľudia na Ukrajine zomierajú a on čo robí? Pýta ďalšie zbrane. Prečo by poslanec Richter mal venovať pozornosť niečej smrti, keď si dotyčný to umieranie sám predlžuje a koleduje si oň?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pretože o mesiac to bude deväť rokov, čo si o smrť zakoledoval samotný Richter a jeho dojímanie sa nad hrozbou vlastnej smrti si mnohí ešte pamätajú. Tri dni po autonehode stále slzil v ľútosti nad sebou, zajakával sa, aký je šťastný, že uvidí ešte vnučku. Kde sa to v tom žochu bezcitnosti nabralo? Toľké dojatie? Hrozilo niečo jeho vnučke? Asi nie. Hrozilo niečo jemu? No asi áno, keď vo vládnej limuzíne sedí nepripútaný (Dubček, Zelenay ml.) a dušuje sa potom, že už sa bude pripútavať aj na zadnom sedadle.

Takže ako? Tak málo stačí, bezpečnostný pás v aute, aby si človek uvedomil, že je každým okamihom smrteľný a tak veľa dokáže prehliadnuť, lebo sa niekto opakuje? O smrti so zviazanými rukami? To musí byť veľmi pokazený človek, ten Ján Richter. Kde sa mu to asi stalo, za tie roky, čo Rusi okupujú Ukrajinu?  

SkryťVypnúť reklamu
reklama

.

 

 

Dušan Koniar

Dušan Koniar

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  668
  •  | 
  • Páči sa:  3 514x

na pol ceste medzi nádejou, že môže byť aj lepšie a podozrením, že lepšie je vždy tomu, kto sa tým nezaoberá. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu