reklama

Spravodlivosť na smrť

Populárny spevák s vysokou sledovanosťou žijúci so svojou inšpiráciou v drogách, alkohole a občasným rýchlosexom objaví novú "náplň" na predĺženie starého života, s túžbou prežiť pár rokov plnohodnotnejšie ako kedysi.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Tou nádejou je jedna z tisícok hviezdičiek, potulujúcich sa na podružných alkoholových a speváckych seansách, čakajúcich na príležitosť stať sa aspoň treťotriednou hviezdou.

Na jednom z jej pokusov pri hľadaní uplatnenia sa vo vyššom leveli, z ktorého sa dá aj vyžiť, si onen manažér vypočuje v jej podaní pieseň od Édith Piaf a je mu jasné, že má novú životnú náplň. Práve toto dievča môže splniť sny, ktoré sám nedokázal naplniť..

Z krčmovej hviezdičky sa stane hviezda, ktorá onoho muža už zakrátko dávno nepotrebuje, keby necítila vďačnosť za nový život, ktorý dobehla láska.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Jeho zásluhou sa stala slávna, obdivovaná, prvá zo všetkých. Je slávnejšia ako on.

Ten, ktorý ju objavil sa znovu chytá starých lások - tvrdých drog miešaných s tvrdým alkoholom. Vracia sa do prázdnoty. Nevie sa zbaviť emócií závisti na jej úspechy a vo výnimočný deň odovzdávania ceny nezvládne danú situáciu a v opitosti pomočí speváčke róbu.

Pred dlhodobým koncertným turné, na ktorom mu hviezda "vyboxuje" účasť, sa pod akousi zámienkou vracia domov a zabije sa. Nechce jej prekážať, spravodlivý až na smrť.

Počas štvordňovej návštevy pápeža Františka na Slovensku si možno mnohí spomenuli na podobnú smutnú smrť, a sami by chceli žiť podľa iných, svetlých kritérií.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zlyhávajúcich je mnoho.

Vytrvalých ostane niekoľko.

Vďaka za Františka.

Elena Antalová

Elena Antalová

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  598
  •  | 
  • Páči sa:  3 905x

Autorka mnohých, aj ocenených, rozhlas. hier a dramatizácií, poviedok a pásiem, tiež TV a film. projektov. Kedysi redaktorka kultúry. Bývalá členka Rozhlasovej rady. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu