reklama

"Kecy a fakty o tzv.demokracii". Kniha Karola Ondriaša vyšla síce v roku 2004, no chcela by udávať smer Smeru.

RNDr. Karol Ondriáš, DrSc. bol zvolený za poslanca NR SR vo volebnom období 2002-2006 za KSS. Rok 2008 člen ÚV KSS.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Kandidátom vo voľbách do Európskeho parlamentu sa stal 6. júna 2009. Je však pravdepodobné, že spisovateľská tvorba zvíťazila.

Stále sa ešte pýta: "Prečo padol komunizmus? Utajované fakty o fungovaní dnešného sveta? Ako sa robí mediálna kamufláž?Staneme sa iba novodobými otrokmi? O čo sa snažia medzinárodné monopoly? Podľa akých zákonov sa riadi dnešný svet? Platí pre všetkých rovnaký meter? Utajované fakty o fungovaní dnešného sveta? A čo bude ďalej?"

Nevieme, dr.Ondriaš zrejme áno, s tým našim Smerom je to horšie, jediným hovorcom je sám šéf, ktorý niekedy tápe. Ale ktorý verný komunista dnes u nás netápe? Kto netápe, rovno sa topí. alebo sa zavesí na inú stranu, v ktorej dobre platia. V parlamente isto.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Propagácia Ondriašovho titulu sa nachádza na strane 105 knihy Nakladateľstva Eko - konzult v Bratislave z roku 2004 pod spoločným názvom Šokujúca pravda o človeku a bohu a v češtine ju napísal Robert Homir.

Foto obálky knihy a horeuvedené titulky sa nachádzajú pod ponukou na Receptár jasnovidky Vangy, neďaleko Polemiky o viere, Najzdravšej výžive - šokujúcej pravde o vašej strave alebo Cayceho Hlase duše, knihy, ktorá Vám možno pomôže prehodnotiť isté postoje. Načo akési postoje? Kniha zmení Váš pohľad na svet (podľa potreby redakcie á la Čapek Ako psíček s mačičkou piekli tortu). Vydavateľstvá sú samozrejme zištné, tak to v kapitalizme má byť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ozaj, v čom vlastne sme?

Podľa názvov ponuky je jasné, že "zodpovední" redaktori ochotne zoradili popri sebe všetko, čo prinášalo úžitok im, a zmätok v hlavách prípadných čitateľov (najmä po roku 1990). V súčasnosti uvedené tituly, ale aj mnohé ďalšie kúpite lacno v súčasných v antikvariátoch.

Meno Karol Ondriaš ľudia, ktorí sa aspoň čiastočne zaujímali o spoločensko-politický vývoj po roku 1989, (bol aj podpredsedom strany, za ktorú kandidoval do Európskeho parlamentu) je aj autorom knihy Vytunelovanie.

O kom asi tak môže byť, súdruhovia?

Elena Antalová

Elena Antalová

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  596
  •  | 
  • Páči sa:  3 835x

Autorka mnohých, aj ocenených, rozhlas. hier a dramatizácií, poviedok a pásiem, tiež TV a film. projektov. Kedysi redaktorka kultúry. Bývalá členka Rozhlasovej rady. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu