reklama

1. júl určili za deň vtipov

Tieto som našla, prečítajte si!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

V Austrálii skáče klokan a vo vaku má malého tučniaka z pólu. Čo skok, to tučniak zvracia. Naopak na póle mamička tučniaka učí malého klokana, ako má cvičiť s labkami, aby mu nebola zima, ale on nadáva. ,,Kašlem na takýto výmenný pobyt!"

Matka hovorí dcére: Simonka, na budúci rok budeš v tretej triede a to už budeš môcť vysávať a umývať riad. Tak ja radšej prepadnem, povie rýchle Simonka.

Malý Jožko dostal poznámku, že nevie kto rozbil atóm. Otec sa hrozne rozčúlil a dopísal, že nech ho rozbil, ja to platiť nebudem!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Chlap leží na ceste a hovorí: Mazda, dvojliter, diesel. Okolo neho ide iný chlap a s údivom sa ho pýta, či keď má ucho na asfaltke, vie uhádnuť, aké autá tade prešli. Nie, ja sa sťažujem, že toto ma prešlo!

Sudca sa pýta obžalovaného, či chce uviesť nejaké poľahčujúce okolnosti. Obžalovaný povie, že áno pán sudca. Už trikrát som bol trestaný a vôbec to nepomohlo.

Janko v škole plače. Príde k nemu pani učiteľka a pýta sa prečo plače. Chlapec hovorí, že pán riaditeľ sa pred školou šmykol a zlomil si nohu. Učiteľka je dojatá, aký citlivý chlapec je Janko a upokojuje ho, že nech sa nebojí, noha sa pánovi riaditeľovi zahojí. Janko s ľútosťou odpovie, že vie, to je v poriadku, ale všetci tam boli a videli to, iba ja som prišiel neskoro a nič som nevidel!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

James, lady Grace dnes nepríde na večeru? - pýta sa lord Charles. Komorník mu povie, že nepríde, lebo ráno ju ráčil pán lord zastreliť. Ach áno, hovorí lord, už si spomínam. Netušil som, že bude tak dlho naštvaná.

Chlapci sa na dvore hrajú na vojakov. Z jedného okna sa už piaty raz vykloní matka jedného z nich a volá: No tak, Mirko, ako dlho budem na teba čakať? Daj sa už konečne zastreliť a poď večerať.

Čo znamená v Prahe skratka VIP celo vetou? - Vole, ihned přijeď!

Policajt zastaví auto a hovorí vodičke: Pani prekročili ste 90-ku. Ale pani s hrôzou odpovedá: To nie, to iba v tomto klobúku vyzerám tak staro.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Učiteľ hudby varuje žiaka: Ak ma budeš naďalej takto hnevať, nahovorím tvojej matke, že máš veľký talent a ona spraví všetko, aby si sa dostal na konzervatórium a musel hrať každý deň.

Podozrivý muž v koženom kabáte vyzváňa pri dverách bytu. Otvorí mu starenka i on na ňu spustí: Kukučka dojí kravu na mesiaci a zelený orol pomiloval všetky lastovičky. Starenka zhrozená nechápavo stojí, potom povie: K špiónovi Ivanovi o poschodie vyššie a zaplesne dvere.

Učiteľka vyvolá žiaka. Móricko vyskloňuj mi podstatné meno chlieb. Móricko ochotne sa pustí do skloňovania. Kto čo chlieb, s kým s čím so salámou, komu čomu mne!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

V správach ráno hovorili, že každý kto vyrazí na cesty v tomto počasí, by mal mať pri sebe reťaze, lopatu, deku, rozmrazovač, ťažné lano, baterku a hever. No vyzeral som ráno v električke ako riadny hlupák.

Malé deti sa pred spaním pozrú pod posteľ, či tam nie je bubák. Bubák sa tiež pozrie pred spaním pod posteľ, bojí sa, či tam nie je Chuk Norris.

Smrteľne chorý pacient sa pýta sestričky, či má ešte nejakú šancu. Vy, vy vôbec žiadnu šancu nemáte, odpovedá sestrička. Nie ste môj typ.

Haló! Môžem si u vás poistiť dom telefonicky? Žiaľ, to musíte osobne, hovorí referent a na to klient povie, že dobre, teda si zavolá radšej hasičov.

Lady sa vrátila z prechádzky a pýta sa komornej: Bol tu poštár? Áno, mylady. Niečo pre mňa, opýta sa mylady. Komorná zakrúti hlavou a povie: Nie mylady, bol malý a tučný. Vy takých nechcete!

Drahá, kedy sa vezmeme, pýta sa zamilovaný mladík. A hovoril si už s mojou matkou, pýta sa dievčina. Hovoril, ale aj tak ťa chcem!

Dal som manželke k narodeninám knihu ,,Ako ušetriť". Dobrý nápad, hovorí kamarát. A mala úspech? Kamarát sa pozrie na neho a odpovedá. Obrovský úspech, už nepijem a nefajčím!

Eva Gallova

Eva Gallova

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  456
  •  | 
  • Páči sa:  934x

Píšem o živote a plnokrvných ľuďoch. Postavy skladám z uveriteľných čriepkov, aby vyzerali ako živé. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu