reklama

Vtipy, ktoré si zobral Noé do bárky

Chcete? Ale staré vtipy to sú, nevadí?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Prečo vyhynuli dinosaury? Lebo Noé povedal, neexistuje, tieto nenastúpia do bárky, ak nie sú očkované.

Upratovačka hovorí riaditeľovi banky, že mal by jej dať konečne kľúč od trezoru. Vždy keď ide upratovať trezor, musí ho otvárať sponkou z vlasov.

Jeden pán ukazuje fotku svojej ženy známemu. ,,To je moja žena za slobodna!" Panebože, tá musela mať veľké veno!

Keď Graham Bell vynašiel telefón, mal už tri zmeškané hovory od Chucka Norrisa.

Brunetka a blondína sa pretekajú v plávaní na 100 metrov prsia. Vyhrala brunetka, ale blondína protestuje, že to nie je spravodlivé, lebo tá pri plávaní použila aj ruky.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pán Novák príde na policajnú stanicu a požiada službukonajúceho policajta, či by sa mohol pozhovárať so zadržaným lupičom, ktorý v noci vnikol do jeho bytu. Policajt súhlasí, ale upozorní ho, že nesmie ho udrieť, ani nič iné mu spraviť, lebo lupič musí predstúpiť pred sudcu. ,,Nebojte sa, len sa ho opýtam, ako sa mu podarilo vojsť tak, že sa moja žena nezobudila."

Puberťák spí s mobilom, jedáva s mobilom, na záchod chodí s mobilom, ale keď mu volajú rodičia, nepočuje zvonenie.

Študent príde na skúšku, vytiahne si otázku, prečíta a nahodí zhrozený výraz a opýta sa profesora, či by si nemohol vytiahnuť inú otázku. Profesora to prekvapí a súhlasí. Toto sa stane niekoľkokrát, až profesora prejde trpezlivosť a povie dajte index a zapíše mu skúšku za tri. Keď študent odišiel asistent sa pýta profesora, že prečo? ,,Musel niečo vedieť, keď to tak usilovne hľadal!"

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vtrhne kohút do pipigrilu a tam sa točia kury na ražni. Naštve sa a kričí: Samozrejme, samé kolotoče, samé solária a ja na dvore nemám s kým slovo prehodiť, zašpásovať a vymeniť si nežné pohľady.

Prvý dopravný policajt bol Jánošík. Pri ceste čakal, hvízdal a lúpil.

Rozprávajú sa dvaja ochranári prírody. ,,Do Vysokých Tatier by mali mať zakázaný vstup ľudia, ktorí majú strach z výšok a farboslepí." ,,Farboslepí? No počkaj, prečo farboslepí?" ,,A ako takému človeku vysvetlíš, aby išiel po žltej značke?!"

Predám vŕzgajúcu posteľ. Značka: Tichá domácnosť.

V autoškole. ,,Slečna, čo by ste urobili, keby váš spolujazdec začal krvácať trebárs z ruky?" ,,Stiahla by som okienko a vystrčila by som tú ruku von z okna, aby mi neumazal poťahy."

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Parlament. Prebieha jednanie, tiché nudné, nič čo by zaujalo. ,,Dávam hlasovať," zaznie v sále. ,,Kto je za?" Nič sa nedeje, nik sa nepohne. ,,Kto si dá panáka?" povie zvýšeným hlasom. Všetky ruky vyletia hore. ,,Odhlasované, jednohlasne!"

,,Počul som, že vaša dcéra chce stať rockovou speváčkou. A má nejaké úspechy?" ,,Obrovské, kúpil som lacno dva susedné domy."

Rastie to a nevidno to. Čo to je? Životná úroveň na Slovensku.

Eva Gallova

Eva Gallova

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  456
  •  | 
  • Páči sa:  934x

Píšem o živote a plnokrvných ľuďoch. Postavy skladám z uveriteľných čriepkov, aby vyzerali ako živé. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu