reklama

Absurdná "tanečná" súťaž Bailando

Na prvý pohľad vyzerá byť súťaž veľmi zaujímavá a hlavne má veľmi dobrú myšlienku. Pomáhať ľuďom v núdzi, ktorí to v živote nemali vôbec ľahké, je úžasné, ale...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Musím uznať, že som si celú prvú časť Bailanda pozrel, a zanechala vo mne hlboký dojem. Silné príbehy a súťaž o to, komu prianie splnia, prilákali k televíznym obrazovkám nielen mňa ale aj veľké množstvo iných divákov.

Keď sa však nad tým zamyslím, príde mi až zle z toho, akú súťaž to tá Markíza vymyslela. Veľká sledovanosť vďaka reklamným blokom, prinesie nemalé príjmy televízie. Každý si na svoje živobytie zarába ako vie a už dávno som sa zmieril s tým, že televízie do svojho programu zaradia akúkoľvek blbosť, ktorá by mohla zabezpečiť vysokú sledovanosť. To mi vlastne ani tak nevadí, sám si vyberám, čo budem sledovať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Absurdné mi však na Bailande príde to, že len honorár pre všetky účinkujúce celebrity by splnil polovicu a možno aj viac želaní, ktoré chcú účinkujúci vytancovať. Zisky televízie za túto reality show by sa len zanedbateľne znížili, ak by splnila všetky. Podľa môjho názoru, je to až nechutné, ako sa na nešťastí ľudí, pre ktorých to akože je, chcú nabaliť účinkujúce celebtrity a pritom sa budú tváriť, ako veľmi chcú pomôcť, to však len vo vtedy kým vypadnú (aj to len kvoli honoráru za nasledujúcu čast). Nechápem ako sa vôbec môžu pritom usmievať a pozrieť do očí svojím tanečným partnerom.

František Debnár

František Debnár

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som muž, študent, zamestnanec, priateľ, syn, brat a srandista v prvom rade:D Zoznam autorových rubrík:  Moje názoryVýroky

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu