reklama

Fuh, a mám to za sebou! (Prison break)

Práve som dopozerala poslednú z prvej série toho seriálu a ako laik môžem čestne prehlásiť, že je sa na čo pozerať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

 

Ako žena som si samozrejme všimla hlavne, alebo teda v prvom rade pekných hercov. No neskôr som zistila, že sú nielen pekní, ale podávajú aj patričné vysoký herecký výkon. Hlavný hrdina v podaní Wentwortha Millera je tak presvedčivý, že ani na malú chvíľu nezapochybujete, že to má všetko dokonale premyslené.

Ďalej dej... Ten je jednoducho zložitý a každý diel drží diváka v riadnom napätí, čo sa samozrejme odzrkadlí na tom, že väčšina z vás bude každú nedeľu pricapená na televíznej obrazovke. Poviem vám, mne by sa teda nechcelo na každý diel čakať až týždeň.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Všetko je tak dokonale premyslené a všetko do seba tak dokonale zapadá, že sám Stephen King by to nevymyslel lepšie. (tým samozrejme nemyslím, že je horší, ale...)


Ak by som sa mala vrátiť k ohlasom, ktoré o tomto seriáli kolovali pred začatím pilotného dielu, a síce, že je možná „závisloť“ (tu sa však tie úvodzovky asi nehodia, pretože je to skutočne tak) a že všetka tá propaganda nestojí za nič, pretože to len televízia sa snaží nahnať si divákov, tak to je teda skutočne veľká nepravda. Aj ja som sa samozrejme, dala ovplyvniť reklamou a možno aj protireklamou, no nakoniec som sa aj tak rozhodla sama. Som rada, že som to videla. (Možno aj preto, že som to mala s titulkami a trošku som si precvičila angličtinu :-)

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Neviem ako vy, ale obdobne som na tom s rozhodovaním bola aj pri seriáli LOST. Veľká reklama, neviem aké ocenenia a najlepší seriál roka...a bla bla bla... Takže som začala pozerať aj ten. Začiatok bol super, no ako som pozerala ďalšie a ďalšie diely, prestávalo ma to baviť. Bolo toho na mňa príliš veľa a zložitosť deja bola pre mňa až príliš zložitá. Nakoniec televízia ešte začala presúvať aj vysielacie časy a bola som naozaj LOST. Nezvestná v deji a myšlienkach :-)


Takže záver z toho vyplýva asi taký, že je skutočne jedno, akú propagandu na seriál či film si televízia urobí, aj tak si každý vyberie podľa seba.

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Ale na druhej strane musím priznať, že keby som o seriáli nepočula vôbec nič, ani by som si nezháňali všetky tie diely, z ktorých ma teraz štípu oči :-)




Denisa Frianová

Denisa Frianová

Bloger 
  • Počet článkov:  35
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Optimisticky depresívna... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradenéStarám sa do vás, no a čo?!

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu