reklama

Ako delíme Američanov do rôznych skupín

Podľa niektorých odborníkov ich treba deliť podľa toho: kde žijú, čím sa si zarábajú na chlieb a vodu, aké cestovné prostriedky preferujú. Podľa neodborníkov (a aj mňa) by sa mali deliť podľa toho čo vedia o svete, sledujú (aj nesledujú) v televízii, ako si zarábajú na biely toustový chlieb a colu, či podľa toho čo mali na večeru a čo na raňajky...Ale v neposlednom rade podľa toho, čo je (aspoň) myslím populárne hlavne v Spojených štátoch amerických. Nebudem to ďalej naťahovať. Sú to bumper stickers (nálepky na nárazníky, kufre a iné zadné časti auta).

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)

Podľa nich celkom bezpečne hneď zistíte, kto parkuje pred mallom (nekonečne veľkým obchodným centrom) alebo kto vás zdržuje na preplnenej diaľnici. Môžete potom svojich priateľov (alebo aj nepriateľov, podľa toho čo majú napísané na nálepke) ľahko identifikovať.

Myslia si svoje o Georgovi W. Bushovi

bush
bush 


  (je to ale ťažká práca)

alebo by chceli vidieť v prezidentskom kresle Hillary?

hillary
hillary 


Možno chcú len svetu dať najavo, že nie sú z našej malej modrej planéty. Potom je veľká šanca, že na nárazníku uvidíte čosi takéto

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou


  (práve sme pristáli)

Nepodliehajte panike. Mohlo by byť horšie, keby ktosi vlastnil nálepku tohto znenia:

stop
stop 


  (prestaň ma sledovať) Neprenasledujte ho a dávajte pozor na všetkých cestných komunikáciách. 

Stále sa vám však môže stať, že narazíte na nejakú premúdrelú blond slečnu, ktorá vám podá vysvetlenie toho, prečo sa nevie zaradiť do správneho jazdného pruhu... (Na rozdiel od vás.) 

blodn
blodn 


  (som blondínka, čo je tvoja výhovorka?)

Ďalší Americký občania prázdiaci diaľnice sa ochotne priznajú aj k svojmu vierovyznaniu. Povedzme touto jednoducho vetičkou:

god
god 


  (vďaka Bohu, som ateista)Iná skupinka sa nerada prizná, ale rada vyvesí maličký oznam na svoje auto...

SkryťVypnúť reklamu
reklama
snack
snack 


  (vymením auto za snack)

Nemajte im to rozhodne za zlé a nesmejte sa na nich veľmi. Aj vám by sa mohlo stať, že jedlo vám bude milšie ako všetky autá sveta (teda hlavne to vaše).

NO a keďže blogovanie vládne svetu, nemali by sme problém ani MY BLOGERI... Zaradili a zviditeľnili by sme sa skvele týmto bumper stickerom.

blog
blog 


  (tvoje tajomostvo je u mňa v bezpečí... aj v mojom blogu )

Keby všetky tieto kolektívne identifikačné nálepky nestačili, stačí si navrhnúť svoju vlastnú. Potom sa v dave isto iste nestratíte. A možno sa k vám pridajú aj niektorí iní občania a vytvoríte si novú vlastnú skupinku, ktorú možno ľahko rozpoznať na cestách aj necestách.
 

Jana Harris

Jana Harris

Bloger 
  • Počet článkov:  116
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Neskutočne jej chýba písanie... také to tvorivé a odhaľujúce. Má veľkú slabosť na ruky svojho manžela a hudbu z filmov W. Allena. Zoznam autorových rubrík:  Takmer denne z Nového AnglickaMilí priatelia vo sveteVlastná choreografiaTéma na lenivé letné popoludniSlabosti nás všetkých (?)

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu