reklama

Igor Matovič a moja minúta po minúte s ním I

„Sloboda vedeckého bádania a umeleckej tvorby je zaručená.“ (Listina základných práv a slobôd, druhá hlava, čl.15, ods.2) Malo by to platiť aj o slobodnej prezentácii osobného názoru. Asi je najskôr potrebné si uvedomiť, že všetko, čo budem ohľadom Igora Matoviča vo svojich blogoch zverejňovať, mal  I. Matovič oveľa skôr, ako sa mu začala rozsypávať jeho skvostná kandidátka. Zhruba dvojročné nepríčetné vystrájanie Igora Matoviča, okrem iného, ma priviedlo ku potrebe verejne sa mu postaviť do cesty. Začalo to už skôr poštou na jeho e-mailovú adresu. Teraz s tým vyjdem von na blogu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

-3. 2. 2012, 13:57 s jasným úmyslom a cieľom, aby aspoň jeden z kandidátov OĽaNO odstúpil z kandidátky Igora Matoviča som oslovil centrálu OĽaNO týmto e-mailom: Mal by som na každého Vášho kandidáta minimálne jednu otázku. Môžu mi poskytnúť svoje e-mailové adresy? Veď v konečnom dôsledku, ak sa stanú poslancami NR SR, ich služobné poslanecké adresy budú verejne dostupné na internete. Ale ja by som im tie otázky chcel položiť skôr, ešte do volieb. Dá sa to?

Nenalieham, nežobrem, ale prosím. Vopred ďakujem

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

-3. 2. 2012 14:58 informačne-komunikačný systém centrály OĽaNO mi vygeneroval túto odpoveď: „Dobrý deň pán Holováč, nech sa páči, toto je priestor na Vaše otázky. Pošlite nám, čo sa chcete opýtať kandidátov a my im Vašu otázku doručíme, spätne aj odpovede od nich."

Mal som v úmysle položiť im niekoľko priamych otázok, poslať prílohu, ktorú už 7. 11. 2011 dostali primátori Prievidze, Martina, Banskej Bystrice, Igor Matovič osobne, súčasní poslanci OĽ, poslanecké kluby NR SR a média a informovať aspoň niektorých kandidátov OĽaNO o osobnostných kvalitách Igora Matoviča.

Úvod prílohy:

-7. 11. 2011 15:07

SkryťVypnúť reklamu
reklama

„Vážená pani Katarína Macháčková, vážený pán Peter Gogola a vážený pán Andrej Hrnčiar, v denníku SME z 18. 10. 2011 som sa dozvedel, že Matovičovci núkajú svoju kandidátku aj nezávislým primátorom. „Konzultujú" s primátormi Banskej Bystrice, Prievidze a Martina Petrom Gogolom, Katarínou Macháčkovou a Andrejom Hrnčiarom. Vylúčená nie je ani kandidátka Františka Mikloška z KDS. Toľko denník SME. Ďalej budem pokračovať sám.

To, prečo a na čo Vás chcem upozorniť, je motivované iba jednou vecou. Aby ste boli opatrní a aby ste si už v blízkej budúcnosti nemuseli vyčítať „...keby som to bol/a vedel/a..." Čo by ste mali vedieť o Matovičovi, páni primátorka a páni primátori? Hlavne to, že je to 100%-ne obyčajný podvodník a podliak.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Rusi vo svojej bohatej frazeológii a v národnej slovesnosti majú jedno krásne porekadlo „Chráň si šaty, kým sú nové a zdravie a česť od mladosti." Ak by toto pán Matovič poznal, správal by sa určite celkom inakšie. Píšem Vám to preto, aby ste sa chránili - svoju česť pred Matovičom. Je schopný pošpiniť všetko, čoho sa dotkne, i čo ide, či stojí, aj obďaleč, i tesne vedľa neho." Na podporu svojho tvrdenia pridávam:

Obyčajný klamár Igor Matovič sa stal v posledných týždňoch synonymom klamára. Za niekoľko dní dokázal podviesť svojich partnerov, klamať na tlačovkách, v diskusiách, na svojom blogu, aj v rozhovoroch pre médiá. A nielen to. Pokúsil sa podlým spôsobom očierniť dobré meno ľudí, ktorí mu pomohli zostaviť kvalitnú kandidátku, o ktorej bez nich mohol iba snívať. Zároveň sa používaním lži ako pracovnej metódy priblížil Vladimírovi Mečiarovi.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Čítajte viac: http://palko.blog.sme.sk/#ixzz1mepBT3eT" Žeby som sa skutočne v odhade osoby Igora Matoviča nemýlil? Ďakujem za podporu, pán Vladimír Palko ml., ale Vás musím trocha poopraviť. Igor Matovič sa nestal „synonymom klamára" v posledných týždňoch. On je klamár celý svoj život.

-3. 2. 2012 19:33 posielam centrále OĽaNO nasledujúci e-mail s dvoma otázkami: Nemyslel som si, že túto komunikáciu budem začínať takto:
1) Vaši budúci poslanci sú nesvojprávni, aby komunikovali priamo s občanmi?
2) Vedia Vaši budúci poslanci, kto je v skutočnosti Igor Matovič? Myslím, že na začiatok to stačí..

Odpoveď žiadna, nič nové pod slnkom, veď na list z roku 2005 mi etický I. Matovič neodpovedal dodnes, ale reakcia - pohyb na kandidátke je „zarážajúci". Do tejto chvíle opustilo jeho kandidátku asi 26 ľudí. Možno sa už oboznámili s citovanou prílohou. Je dosť obsiahla, je v nej vysvetlená moja averzia voči I. Matovičovi. A to som ešte nezverejnil tento a snáď ešte aj ďalší, blog, ktorými sledujem nie menej jasný cieľ. Chcem dosiahnuť, aby sa kandidátka OĽaNO do volieb rozsýpala úplne, resp. aby sám Matovič stiahol svoju „stranu" z účasti v parlamentných voľbách 2012.

Preto ešte jedna otázka pre I. Matoviča na ním zbožňovaný detektor lží. Dementovali ste obsah zaplatenej reklamy a peniaze ste zadávateľovi nevrátili?

Problém tých 26-tich odídencov, a nie len ich, spočíva v jednoduchej maličkosti. Oni chceli, aby I. Matovič bol ich výťahom do NR SR, ale aj I. Matovič chcel, aby oni boli jeho výťahom do NR SR. Iba preto ich na svoju kandidátku nalákal, keď nepochodil s nezávislými primátormi miest a nezávislými starostami obcí. Situácia ako vystrihnutá z bájky Labuť, šťuka a rak. „Labuť sa trhá k oblakom, rak ide pospiatky a šťuka ťahá do vody."

Dôvetok: Nikdy som o Igorovi Matovičovi nemal valnú mienku, ale ani o Vladimírovi Palkovi, Františkovi Mikloškovi, Eugenovi Kordovi, s ktorým mám tiež neblahé osobné skúsenosti. Preberať ďalej zoznám 26 nemienim.

Preto je dnes podstatne menej alarmujúce, že SMER má cca 40%-nú podporu voličov ako to, že Matovič má viac ako 4,9, resp. 2,9%-nú podporu! Ak už ani tento a nasledujúce blogy neotvoria Matovičovym „obdivovateľom" oči, ...

Sú veci a skutočnosti, ktoré sa krátko opísať a vysvetliť nedajú. Pokračovanie v ďalšom blogu.

Michal Holováč

Michal Holováč

Bloger 
  • Počet článkov:  26
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Kto som? Najskôr som len normálny, slobodný a bezúhonný občan SR.A potom asi ten, ktorého si pravda vybrala za priateľa a preto mu nepriatelia rastú ako huby po daždi. Predpokladám, že aj moje blogy obrastú, nie machom či hubami, ale zlobou, nenávisťou a hlavne nepochopením a nerozumom nepriateľov pravdy. Zoznam autorových rubrík:  Moc a politika (pollitrika)PoéziaSúkromnéVeci verejnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu