reklama

Decembrový internát: 10 tipov na dlhé zimné večery

Stručný prehľad tipov, ako stráviť decembrový čas na internátoch pred návratom do rodného mesta

Decembrový internát: 10 tipov na dlhé zimné večery
Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Dni sa krátia, vonku je nepríjemne a chladno, vianočné trhy sú predražené a Netflix si už videl celý dvakrát. Ponúkame ti stručný prehľad tipov, ako stráviť decembrový čas na internátoch pred návratom do rodného mesta, v ktorom nečaká nič dobré, okrem otravných bývalých spolužiakov, rodinných príslušníkov a učenia sa na skúšky.

1.Mikulášske párty

Ak ťa nečaká mikulášska katedrovica, treba to vziať do vlastných rúk. 6.12. si môžeš vybrať, do ktorého klubu pôjdeš osláviť Mikuláša. Máš na výber Mikulášsku párty v Kotolni, Mikulášsky masaker v Klube 39 alebo Mikulášsku rozbíjačku v Kings RockPube.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

2.Disco 2000

Rok 2000 bol určite skvelý, mnohí z nás vtedy práve prišli na svet. A to treba osláviť. UniK Mlyny na Mikuláša 6.12. stavil skôr na Oldies party 2000. Od 22.00 hod. ťa bude baviť DJ VIX na hity nultých rokov.

3.Vianočné trhy

V centre je tlačenica a varené víno z Lidla za cenu Chateau Lafite. Kvôli vianočným koledám a punču však nemusíš chodiť až do mesta. Stačí prísť 6. a 7.12. do UPeCe, kde ťa od 18.00 hod. bude čakať zdobenie stromčeka, vianočný punč či mastené lokše.

4.Diskusia s Matúšom Mahútom

Ešte pred vianočnými trhmi sa 7.12. zastav v Štúrovni na Mlynoch. O 18.00 hod. k nám zavíta náš bývalý študent a obyvateľ „Átriákov“ Matúš Mahút s diskusiou o knihe Kvapky. A vraj má prichystaných aj zopár tipov pre terajších obyvateľov Mlynskej či ochutnávku pokračovania Kvapiek.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

5.Basketbalový zápas

Pre športuchtivých študentov je v pláne basketbalový zápas v telocvični FMFI UK hneď vedľa UniKu. Hrať sa bude o prvé miesto vo vysokoškolskej lige, FMFI a FM UK sa postaví proti FEI a FIIT STU. Zápas bude 7.12. o 18.15 hod.

6.Vianočné posedenie

Kto by chcel predvianočný čas prežiť skôr v komunitnej atmosfére, môže 7.12. vo večerných hodinách zavítať do UPC Mosty na ADG alebo do In-Life na ADN. V ponuke bude kapustnica, pozeranie filmu či hranie spoločenských hier.

7.Goodbye party

Nemali by sme však zabudnúť na poriadnu rozlúčku so semestrom. Rozlúčiť sa môžeš 13.12. na Goodbye semester party v Kotolni, v Kings RockPube alebo na Zatvárači semestra v UniKu. V Klube 39 ti 14.12. s lúčením pomôže Braňo Mojsej.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

8.Mládežnícke stretko

Okrem športu a socializácie patrí k Vianociam aj nejaké to duchovno. Posledný týždeň semestra ešte môžeš stihnúť Mládežnícke stretko. Konať sa bude 14.12. večer o 18.30 hod. v UPC mosty na ADG.

9.Večer v EFku

Šnúru vianočných posedení ukončíme posedením v priestoroch Mladiinfo na ADF. Vianočný večer sa bude konať 15.12. o 18.00 hod. a opäť tu nebudú chýbať ani koledy či vianočný punč.

10.Chodbovice

Ak ťa žiadna z predchádzajúcich plánovaných akcií nezaujala, stačí, ak neplánovane vyjdeš zo svojej izby. Na internáte sa to v tomto čase len tak hemží chodbovicami s vareným punčom a poriadnou študentskou priateľskou atmosférou. Stačí, ak otvoríš dvere svojej ulity a vykročíš v ústrety študentskému životu. Ale vyhni sa tretiemu, šiestemu a deviatemu poschodiu na VBB – v Mladosti písali, že odtiaľ ide hluk ako z maštale, šimpanzieho výbehu či ZOO. Predsa nechceš rozčúlený status od anonymného člena skupiny, kapybaru od Mareka Benku ani čierne body od SBS.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tešíme sa na teba, kamkoľvek nakoniec zavítaš.

 

Tu sa o prevádzkach a ich akciách dozvieš viac:

Internaty_UK IG FB

UniK Mlyny IG FB

Kotolňa Pub FB

Kings RockPub FB

Klub 39 IG

In-Life IG

UPeCe IG FB

UPC mosty IG

Mladiinfo IG

Bratislavská vysokoškolská liga IG

Internátny život UK

Internátny život UK

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  27x

Internátny život UK je blog určený pre študentov, neštudentov a všetkých nadšencov života na internátoch. Pridávame blogy na témy zo študentského prostredia, inšpirované študentskými problémami s jemnými tónmi humoru a sarkazmu. Čitatelia sa môžu tešiť na rôzne tipy, súťaže, rozhovory či diskusie. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu