reklama

Vytrhnutí zo sna!

Sny, túžby a utrpenie jazyky neba a srdca ,ktorými komunikujeme s Bohom a On s nami. Prihovára sa nám cez ne.Chce aby sme spoznali Lásku,odvahu,dobrodružstvo a kráľovstvo, ktoré má pre nás prichystané teda Jeho … Máme síce pekné sny a túžby ,ale potom príde utrpenie sprevádzané mnohými šípmy a bolesťou a mnoho otázok ktoré prinesú …. Prečo??... Prečo práve mne sa to stalo???...Čakáme na odpoveď ,ale ona neprichádza. Tak sa rozhodneme zabiť sny, necháme to tak ,nájdeme si nejaké veci a aktivity,ktoré odvedú pozornosť od našej bolesti.Sme zranení ,máme zranenia,žijeme s nimi ,smejeme sa ,tvárime sa že život je super…Ale potom príde dalšie utrpenie a proces sa opakuje…alebo je tu ešte jedna možnosť oddáme sa bolesti a sme v trvalej depresii,nechceme sa už do ničoho púštať,lebo so všetkým prichádza len utrpenie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)
Obrázok blogu

Čo može toto všetko spôsobovať alebo kto??Kde je Boh???Doma ,v škole ,medzi kamarátmi aj kostole nám neustále hovoria ,čo môžeš a čo nesmieš robiť ,každý od nás vyžaduje ako sa máme správať,hovoria že máme sa na svet pozerať reálnymi očami rozumu,a nesnívali toľko… Vyžadujú od nás čosi viac než sme,čosi viac než naše srdce . Títo luďia sú takzvaní zlodeji nadeje a zabijaci ľudských sŕdc.

A čo máme s týmto všetkým robiť?Na túto otázku znie celkom jednoduchá odpoveď.. Musíme sa vzdať všetkych aktivit ,ktoré nás odeľujú od rany a vstúpiť do nej s Bohom a obnoviť naše túžby …a keď prídu šípy nepýtať sa "prečo?" ,ale "kam smeruje tento príbeh?"


Ivan Gábor

Ivan Gábor

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som človek hladajúci Pravdu,Lásku a Odvahu a Véľký Príbeh......... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu