reklama

Ficov nebeský mandát deň po predčasných voľbách

Práve preto, že politická realita na Slovensku je značne ubíjajúca,vyžaduje si zľahčujúci odstup.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Tento článok je fikciou, ktorá sa, ako dúfa jeho autor nikdy nenaplní.

Predčasné parlamentné voľby v krajine v strede Európy, v krajine s autoritárskym, fašistickým a boľševickým pokušením sa stali skutočnosťou. Pravda nezvládla presilu lži a ľudskej hlúposti, keďže voliči počúvali demagógov, uverili nezmyslom a akceptovali rasistické teórie a preto dopadli nasledovne. Víťazom so ziskom 26 % sa stala koalícia komunistických potomkov čerpajúcich životné pravdy z Marxovho Kapitálu strana Smer a SNS. Na druhom mieste sa umiestnil jej neoboľševický odštiepok Hlas so ziskom 18 %. Tretí skončili Progresívci so ziskom 15 % ale keďže liberalizmus a progresívnosť je v politickom slovníku nadávok hneď na prvom mieste, do parlamentu sa nedostali. Rozhodli o tom ostatné parlamentné strany hlasovaním. Dôvodom bolo, že sú menej inteligentní ako ostatní a majú sklony k neviazanému sexuálnemu životu ( na rozdiel od predsedu Sme rodina ). Na štvrtom mieste skončila koalícia Republika a ĽSNS so ziskom 7 %, ktorá svojim voličom sľúbila vyhubiť všetkých nevhodných jedincov na Slovensku, teda Rómov, Židov, homosexuálov, imigrantov a akokoľvek zdravotne postihnutých, tým im znemožniť rozmnožovať sa a zdegenerovať slovenský národ. Veď sotva sú to ľudia. Do parlamentu sa ešte dostala strana Sme rodina, ktorá kandidovala pod pracovným názvom Boris a jeho kamošky so ziskom 4 %. Nejaké to percentíčko síce chýbalo, ale keďže predseda zdieľa tú najsvätejšiu hodnotu, hodnotu tradičnej slovenskej rodiny, účasť v zákonodarnom zbore si plne zaslúžia. Zároveň všetky parlamentné strany vytvorili vládnu koalíciu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Voľby do čela vlády vygenerovali toho najhodnotnejšieho človeka, človeka nepoškvrneného hriechom Róberta Fica. Niežeby strávil tri dni v bruchu veľkej ryby a robil pokánie ako biblický Jonáš, ktorého potom ryba vyvrhla na pevninu, Fica do kresla predsedu vlády vyvrhol človek s fanatickými misionárskymi sklonmi, zákerák Igor Matovič.

Keďže Róbert Fico ako zdroj všetkej legitímnej autority na zemi je zodpovedný za blaho svojich politických kolegov a voličov, ihneď začal šíriť spravodlivosť.

Ako prvá, jeho láskavosť zasiahla Ministerstvo vnútra a samotnú políciu. Ministrom vnútra sa stal Eduard Burda, dekan PF UK, ktorý dokáže komentovať trestné konanie bez toho, aby videl čo i len obal vyšetrovacieho spisu. Po odvolanom policajnom prezidentovi Štefanovi Hamranovi sa policajným prezidentom stal Ján Kaľavský, miesto prvého viceprezidenta po Brankovi Kissovi prevzal Marián Kučerka. Odvolaný bol aj viceprezident Damián Imre, ktorého nahradil bývalý vyšetrovateľ Štefan Jombík a riaditeľa NAKA Ľubomíra Daňka taktiež bývalý vyšetrovateľ Jaroslav Barochovský. Kto že sa to ešte nedokáže správať v súlade s nebeským mandátom a normami a pravidlami Róberta Fica ? No predsa Daniel Lipšic. Toho nahradí sudca Peter Šamko, ktorého prirodzenou súčasťou povahy bolo kritizovať políciu. SIS a Generálna prokuratúra pochopili, že prirodzeným stavom ich bytia je túžba po uchovaní si svojho “ milášika “ , teda funkcie a preto akceptovali vládu založenú na lži.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Po týchto zmenách sa zapaľuje oheň túžby po moci v krvavých očiach bývalých okresných funkcionárov a túžba po pomste pre ich predchádzajúce odvolanie. Niekedy na oplatenie láskavosti ale aj pomsty je potrebný dlhší čas, ale ten je tu. Po týchto personálnych zmenách je história skoro dokonale rozdelená na hrdinov a zloduchov. K absolútnej dokonalosti je už potrebné len doladiť volebný systém. Kráľ politického Olympu síce rozhodne že ponecháva jeden volebný obvod, len s tou malou zmenou, že ním nebude celá krajina, ale obec Budiná s niečo viac ako dvesto obyvateľmi v okrese Lučenec, kde sa dá na voličov dlhodobo spoľahnúť. Nezanedbateľným benefitom je to, že sa ušetrí mnoho miliónov eur, ktoré sa potom budú dať ukradnúť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Takže vážení Slováci, počas celej svojej histórie sme boli vždy perifériou, nemali sme možnosť generovať pozitívne zmeny k lepšiemu a nevyprodukovali sme ani veľa osobností, ale predsa sme mali šťastie, na rozdiel národov ktoré mali podobný osud ako my Aramejci, Feničania, Filištínci, Maobčania, Edomčania, či iné národy, ktoré dávno vymizli , my sme prežili a dokonca hovoríme svojou vlastnou rečou. Uvedomme si, že boľševicko-fašistická politická zberba, toto zachovalé dedičstvo nám nemôže vziať bez politickej operácie počas ktorej zabije pacienta a potom si ešte privlastní aj pamiatku na porazených.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ivan Mlynár

Ivan Mlynár

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  233
  •  | 
  • Páči sa:  16 729x

Verím v pravdu a spravodlivosť, verím v potrebu zmeny v spravovaní našej spoločnosti Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu