reklama

Hrozba smrti zdravej spoločnosti.

Jeden múdry človek povedal, že aj zdravá spoločnosť môže ochorieť a môže aj zahynúť,....

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

......ak je chorých dostatočné množstvo jej obyvateľov.

Na túto vetu si zakaždým  spomeniem, keď  čítam výsledky  prieskumov verejnej mienky. Viac ako 15 % opýtaných by volilo boľševika klonovaného fašizmom , „ best of „ slovenskej politiky Róberta Fica. 

         Každý druhý deň tlačovka tohto potomka HZDS, v ktorej  sa tento myšlienkový odpad, starý tovar v novom balení snaží prebudiť nenávistné emócie svojich voličov  voči Zuzane Čaputovej , Štefanovi Hamranovi, Danielovi Lipšicovi, voči neschopnej  vláde a útokom na vášne   dezorientovanému voličovi vysvetľuje ako by mal vyzerať skvelý svet pod jeho vedením. Bojuje o svoju slobodu a politika sa pre neho stala jediným nástrojom a možnou záchranou.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

         Náramne sa mu v tom darí, pretože jeho volič, ktorý je mu úplne ukradnutý, nedokáže analyzovať fakty, trpí eróziou historickej pamäti, lebo zabudol čo tu nastváral politický otec Róberta Fica Vladimír Mečiar a aký malo dopad jeho vládnutie na spoločnosť. Aj politika sa však uplatňuje v pomeroch ponuky a dopytu a pokiaľ bude na Slovensku dopyt po takej politickej žumpe, bude úspešná. V pude sebazáchovy využije a zneužije každú pohromu, či už je to vojna na Ukrajine, pandémia, imigrácia, vysoká inflácia, Maroš Žilinka, z toho plynúce sklamania a  strach, neschopná vláda, nevhodné vyjadrenia vyšetrovateľov NAKA. Sme svedkami ficovizácie slovenskej politiky.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

         Na záver drobné post scriptum. Hrozí nám po najbližších parlamentných voľbách boľševicko-fašistické bratstvo Smer, Hlas, Republika , prípadne Sme rodina ?  Ak tak rozhodne volič tak áno, bude to znamenať, že takáto koalícia voličovi vyhovuje, pretože politikov si volíme na svoj obraz. Áno aj to je demokracia a sloboda voľby, pretože  ako povedal iný múdry človek, sloboda je údel pred ktorým sa nedá utiecť, pretože rozhodovať sa musíme a musíme za svoje rozhodnutia aj niesť zodpovednosť.

Ivan Mlynár

Ivan Mlynár

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  233
  •  | 
  • Páči sa:  16 798x

Verím v pravdu a spravodlivosť, verím v potrebu zmeny v spravovaní našej spoločnosti Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu