reklama

Posolstvo Štefana Hamrana - sú len dva dni v roku, kedy nemôžeme brániť právny štát – včera a zajtra

Dajme na mieste perexu slová filozofa Rudolfa von Jheringa – boj za právo je povinnosťou oprávneného voči sebe samému.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Tento článok je reakciou na najnovšiu tlačovku vedenia PPZ, ja som ju totiž pochopil ako výzvu policajného prezidenta Štefana Hamrana a celého vedenia polície na prebratie sa spoločnosti zo samoľúbych driemot ( čítajte s porozumením pán generálny prokurátor, nie na manipuláciu verejnej mienky ), pretože neobolševik neustále blúzniaci o policajnom spiknutí,   putinofil s novičokom schovaným v Matrioške v jednej osobe, Róbert Fico svojimi neustálymi útokmi na vedenie polície a vyšetrovateľov NAKA ohrozuje nielen existenciu demokratických inštitúcií v štáte, ale aj samotný právny štát.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

        Účelovosti a nezákonnosti trestného stíhania vyšetrovateľov okolo  Jána Čurillu sa dnes venovať nebudeme, pretože jednak som na túto tému už napísal niekoľko článkov, jednak túto účelovosť na tlačovke vyčerpávajúco vysvetlil policajný prezident. Aj Ficov intelektuálne menej čulý volič musí byť v mrákotnom stave, aby túto účelovosť nevidel po zverejnení manipulácií s vykonanými odposluchmi, resp. s ich prepismi. Jednoducho povedané, sú viac ako rok obvinení , pretože tárali. Takto už u nás mužov chodí, tárame a machrujeme viac ako ženy. Toto bolo zneužité na ich obvinenie, pretože za niečo jednoducho obvinení museli byť. Trestne stíhali totiž partičku okolo Róberta Fica a zašli priďaleko. Alebo príliš blízko. Ak by na ich mieste boli iní vyšetrovatelia, uznesenie podľa § 206/1 TP by si prečítali títo a tiež by si išli oddýchnuť na dva týždne do vyšetrovacej väzby, kým by odvolací súd nevysvetlil prokurátorovi, že za táranie sa obvinenie nevznáša a doáreštu sa neposiela. Len taká morálne vyprázdnená bytosť ako Róbert Fico môže so závideniahodnou jasnozrivosťou vysloviť názor, že zapálenie auta pani vyšetrovateľke  ÚIS mohli myslieť vážne.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

        Ale aj touto účelovosťou a manipuláciou dokázal osloviť 17 % opýtaných, prevažne voličov, ktorí mali posledný orgazmus v roku 1985. Ak chce získať podporu mladších ročníkov, bude musieť ísť viac s dobou, využiť viac sociálne siete, poslať veľa srdiečok a vyfotený famfulín, nech voličky vedia do čoho idú. Inak skončí, tam kam patrí aj s Kollárom,  Matovičom, Uhríkom,  v politickej spamovej pošte, hneď vedľa nevyžiadaných ponúk na zväčšenie penisu.

        Čo nám teda odkazuje policajný prezident Štefan Hamran svojou tlačovkou ? Že on a celé vedenie PZ je stále tu. Že sú tu všetci slušní policajti, prokurátori a sudcovia, advokáti ako Roman Kvasnica, či Peter Kubina. My vieme že aj pani prezidentka je tu. Nato aby sme ale ubránili právny štát a demokraciu, musíme tu byť aj my občania, všetci ktorí zdieľame   západné hodnoty, nikto to za nás neurobí. Musia tu byť všetky neziskové organizácie, ktoré za svoj cieľ prehlasujú hájenie demokracie, slobody a ľudských práv. Nesmieme sa dať prekričať proficovskou  menšinou, ktorá je síce veľmi hlasná, ale stále menšina, aj keď svojou hlasnosťou budí dojem väčšiny.

Ivan Mlynár

Ivan Mlynár

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  242
  •  | 
  • Páči sa:  17 877x

Verím v pravdu a spravodlivosť, verím v potrebu zmeny v spravovaní našej spoločnosti Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu