reklama

Zabije nás “liberálny nadľudský poriadok “, alebo nám to spočíta niekto iný ? Bude to niekto iný

Je pravdou, že svet je manipulovaný mocenskými záujmami bohatej skupiny liberálne orientovaných Židov....

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

.....v snahe vytvoriť jedno celosvetové liberálne impérium a všetko je sprisahanie týchto obyvateľov finančného Olympu ?

Niektoré hoaxy sú tak tupé, že si aj ich autori myslia, že im nikto neuverí, ale stále sa nájde dostatok trubirohov, ktorí uveria aj tomu najprimitívnejšiemu hoaxu. Hoax o iluminátoch  vznikol tak, že si jeho tvorcovia robili srandu z hoaxov.

         Ak sa ale pozrieme na históriu ľudstva za posledných 3 000 rokov, zistíme, že snáh o ovládnutie sveta bolo neúrekom, ale podarilo sa to len jednému, tomu najväčšiemu dobyvateľovi. Bolo to jedno z mnohých impérií, ktoré začali vznikať v dobe ďaleko pred Kristom ? Bola to kultúra, politika, náboženstvo ? Nie, boli  a sú to peniaze. Zrod tohto dobyvateľa sa datuje okolo roku 640 pred Kristom, kedy kráľ Alyattes z Lýdie dal vyrobiť prvé mince. Dnes je celková suma peňazí na svete okolo 473 triliónov dolárov, pričom viac ako 400 triliónov existuje iba ako číslo, teda znak na počítačových serveroch, teda nie vo forme mincí, alebo bankoviek. Peniaze v histórii nesmrdeli nikomu. Jozefovi bratia Jozefa predali Izmaelitom za dvadsať strieborných  šekelov, katolícka cirkev za peniaze predávala odpustky aj prostitútkam. Napriek tomu, že peniaze vytvorilo ľudstvo, peniaze vytvorili súčasný ekonomický poriadok a už  si žijú svoj vlastný život bez ohľadu na náboženstvo, národnosť, rod, rasu, či sexuálnu orientáciu. Majú dokonca vplyv aj na neoceniteľné hodnoty, ako je česť, lojalita, morálka, či láska. Svet sa stal jedným veľkým globálnym trhoviskom, ktorému vládnu prostredníctvom peňazí nadnárodné, multietnické  elity združené v globálnych spoločnostiach a nie liberalizmus, Židia a už vôbec nie vyše deväťdesiat ročný americký starček. Hodnoty, ako akákoľvek demokracia, ľudské práva, sloboda sa stali iba komparzom, alebo tichou dekoráciou  v dráme , ktorej autormi je samo ľudstvo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

         Vráťme sa však k názvu tohto článku. Zabijú nás globálny ekonomický systém, globálne trhy, globálne nadnárodné spoločnosti, teda peniaze ? Nie, bude to niekto iný. Bude to niekto, koho vytvorí ľudstvo tak, ako vytvorilo peniaze. Budú to tie najfantastickejšie technológie,  zosieťované algoritmy  a Homo sapiens stratí dôvod svojej existencie.

 

 

Ivan Mlynár

Ivan Mlynár

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  233
  •  | 
  • Páči sa:  16 729x

Verím v pravdu a spravodlivosť, verím v potrebu zmeny v spravovaní našej spoločnosti Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu