reklama

Volebné podvody ? Koľko ich vlastne bolo ?

Dvadsať rokov po revolúcii a voľby dopadli tak, ako dopadli. Je to smutné! Smutné kvôli neúčasti, výsledkom, ale hlavne kvôli podvodom. Koľko rokov je pred ďalšou revolúciou? Asi žiaden ! Ľudia sú spokojní ? Áno ! Väčšine ľudí je to absolútne jedno. Mám sa dobre ja, prípadne moje okolie a je mi jedno, ak niekto kradne. - Takto myslí väčšina. Je im jedno, čo robia zástupcovia, ktorých zvolili. Dokonca je väčšine jedno, či sa dejú volebné podvody. Pomyslia si, veď to je politika.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Ale koľko skutočne bolo volebných machinácií ? Iba tie dve, o ktorých sa vie ?

Je nehorázne, že sa volebné podvody dejú 20 rokov po... . Kde je spravodlivosť ? Veď aj vo voľbách by to malo byť tak, ako by malo byť v športovom zápase. Mala by to byť hra, spravodlivá hra, s určitými pravidlami, ale nie s podvodmi. Prečo sa uchyľovať k podvodom ? Asi nejde o to, kto ako pomôže kraju, pre ktorý bol kandidát volený ? Existuje heslo, za všetkým hľadajme peniaze! Toto heslo by sa asi dalo aj v tomto prípade uplatniť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čo sa týka volebných podvodov, tak v médiách odzneli najmä dva prípady. Ale to sú prípady, o ktorých sa vie. O koľkých vedia iba tí, ktorí ich uskutočnili? Je 20 rokov po revolúcii a toto sa deje. A väčšine ľudí to je jedno. To nie je smutné, ale pravdivé a na plač !

Ján Dobšovič

Ján Dobšovič

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ja som človek, aspoň dúfam, venujem sa rôznym témam, od prírody, cez štúdium a pod. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu