reklama

Katarína Hatráková a Romana Tabák sa dnes stali symbolom pokrytectva a bezcharakternosti

76 poslankýň a poslancov sa rozhodlo, že nepotrebujú políciu, vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov.

Katarína Hatráková a Romana Tabák sa dnes stali symbolom pokrytectva a bezcharakternosti
Písmo: A- | A+
Diskusia  (41)

Bohužiaľ, musím konštatovať, že sa veľmi hanbím za svoje kolegyne, ktoré prišli do parlamentu na kandidátke protikorupčného hnutia a dnes sa rozhodli podržať Roberta Fica. 

Dobre to napísal Richard Sulík:

„Toto je najväčšia prehra politickej kariéry lídra Oľano. A porazil ho nielen jeho obľúbený koaličný partner, ale aj vlastné poslankyne. Už nikdy nebudú môcť hovoriť o boji proti korupcii.“

Nijako ma to neteší, je mi to úprimne ľúto. Od „Smer Odina“ nikto iné nečakal. Viem, že mnohí poslanci aj členovia vlády z OĽaNO strávili hodiny prehováraním Kataríny Hatrákovej a Romany Tabák, aby dovolili súdom a orgánom činným v trestnom konaní robiť si svoju prácu najlepšie ako vedia. Toto je z ich strany podraz nielen hnutia OĽaNO, ale aj koaličných partnerov a 1,3 milióna voličov, ktorí nám dali mandát vrátiť na Slovensko spravodlivosť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ja bojujem za viac žien v politike. Ale keď už sa do vrcholovej politiky nejaké dostanú, bolo by dobré, aby ich jedinou agendou nebolo obmedzovanie práv žien, aby neospravedlňovali násilníkov, aby nezabávali internet každý týždeň novým trapasom či nepríčetným vyjadrením a aby nebránili Roberta Fica pred vydaním spravodlivosti. 

Takto to vyzerá, keď na kandidátky dávate ľudí, ktorí išli práve okolo. A pre všetky politické strany a hnutia je to zdvihnutý prst, aby si oveľa lepšie vyberali ľudí na kandidátky. Táto protikorupčná koalícia začala svoj mandát s 95 hlasmi. Dnes sa našlo len 74 takých poslancov, ktorí si myslia, že poslanci parlamentu by nemali špeciálne postavenie v trestnom procese.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Robert Fico nemal mať špeciálnu ochranu. Katarína Hatráková a Romana Tabák sa dnes stali symbolom pokrytectva a bezcharakternosti.

Janka Bittó Cigániková

Janka Bittó Cigániková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  173
  •  | 
  • Páči sa:  1 585x

Lepší svet pre mňa nie je frázou, ale každodenným úsilím. Pracujem na sebe, aby som mohla k takému svetu prispieť. Mám dvoch synov, vyštudovala som riadenie verejnej správy a manažment zdravotníctva a som tímlíderkou SaS pre zdravotníctvo a poslankyňa NR SR. Zoznam autorových rubrík:  ZdravotníctvoBoj za práva žienVojna na UkrajineNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu