reklama

Ak sa neschváli rozpočet, tak nikto nedostane nič

A v tejto situácii chce strana SaS povaliť vládu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Richard Sulík to na tlačovke vyjadril slovami: „Nech už idú do čerta.“

A tu sú tie ich dôvody:

Strana SAS odvoláva túto vládu kvôli energetickej kríze, potom čo bezprecedentným spôsobom pomôže ľuďom a nebude sa zvyšovať cena elektriny a cena plynu a tepla iba o 15%. Strana SaS odvoláva túto vládu, že zlyhala pri rokovaniach so zdravotníkmi. Pritom vláda sa dohodla so zdravotníkmi a zdravotníci stiahli svoje výpovede. Strana SAS odvoláva túto vládu, že nebola schopná uľahčiť život LGBTI ľuďom. Pritom ministerka spravodlivosti zo SaS pani Kolíková, do ktorej pôsobnosti táto téma patrila, nepodala na vláde ani jeden návrh na uľahčenie života LGBTI ľudí.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Strana SaS, aby mohla otvoriť mimoriadnu schôdzu sa spojila s mafiánmi, ktorí dlhodobo rozkrádali túto krajinu a dostala podporu desiatich poslancov zo strany Smer a Hlas a odvoláva vládu i s pánom Žigom, ktorého prezývajú Lykožrút a ktorý zbohatol na drancovaní našich lesov a ktorého aj Pellegrini tri roky skrýva. Nemyslime si, že strana Hlas je čisťučká ako ľalia, práve naopak, je takisto zodpovedná za rozkrádanie počas bačovania Smeru.

Toto sú teraz spojenci strany SaS. Tak toto je už totálne bahno. Richard Sulík neznáša Igora Matoviča do špiku kostí a preto je ochotný podpísať zmluvu aj čertom diablom. Je to osobné a úprimne sa čudujem poslancom SaS, že sa do toho nechávajú zatiahnuť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Keď padne vláda, tak nastane totálna anarchia. Ak sa neschváli rozpočet na budúci rok, tak zabudnime na lacné energie, na zvýšenie platov lekárov a zdravotníkov, učiteľov, zamestnancov štátnej správy, na pomoc rodinám s deťmi a pod.

Po páde vlády a neschválení rozpočtu na budúci rok, príde ku kormidlu Róbert Fico, oslobodí sám seba a svojich kumpánov a kto ste videl film "Kurva hoši guten tág", tak nastane pomsta a súmrak demokracie.

Riško, čo si rozum potratil?

Ján Škerko

Ján Škerko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  258
  •  | 
  • Páči sa:  6 728x

Kto som? To je zaujímavá otázka, ale nie na mňa. K tomu by sa mohli vyjadriť ľudia, čo ma poznajú. Ale ak mám predsa len napísat pár viet, tak som ako duchaplný vlk oháňajúci sa palicou. A dôchodca. Moje motto je: s pevnou, ostrou a jasnou mysľou vpred. Som človek, ktorý chce niekedy reagovať na dianie okolo nás. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu