reklama

„Múdry“ Sulík spoluvytváral negatívny obraz o Matovičovi a dal ho „dole“

A preto sme my demokrati dole a Smer, ktorý bol dole, je hore.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Kto sa chce vyjadrovať k Igorovi Matovičovi nech tak urobí, ale veď všetci aj tak vieme, že on môže za všetko zlé, čo sa nám v živote stalo. Najlepšie by nám o tom mohol porozprávať (pardón, veď už porozprával) Richard Sulík, ktorý sa nevedel zmieriť s tým, že nehrá v koalícii prvé husle a správal sa ako ohrdnutý milenec, využil každé jeho zaváhanie, každú jeho slabosť, provokoval (veď on najlepšie vedel, že mu na to skočí) a nenechal si ujsť žiadnu príležitosť na poukázanie o jeho nekompetentnosti, či už vo funkcii premiéra alebo ministra.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Príliš tvrdé, príliš jednostranné? Možno si poviete, že som k Matovičovi  nekriticky zhovievavý, ale vždy som ho hodnotil podľa toho čo urobil alebo neurobil, ako čo povedal, či napísal na sociálnych sieťach. Možno moja výhoda, že nemám Facebook, ani Twitter. Toľko o ňom. Kto by sa chcel dozvedieť viac, nech si prečíta komentáre pána Tkačenka. Ten mu nakládol požehnane. Dosť na tom, že plamienok lásky medzi nimi dohorel, chtiac nechtiac sme boli nútení sledovať jednotlivé diely telenovely a tak sme boli zažraní do tých napínavých scén, že sme si ani nevšimli, že v bývalej koalícii boli ešte ďalšie dve strany,  ale čo už, aj tak môže za všetko Matovič. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Naše volania a nádeje po očiste spoločnosti dostali po nose. Nie je to túžba po revanšizme, ako sa nám to snaží nahovoriť strana Smer, obhajujúca svojich vrcholných predstaviteľov, ktorí sú obvinení z podplácania, zo zosnovania zločineckej skupiny a iných zločinných deliktov, ale po spravodlivosti. Po obyčajnej spravodlivosti a rovnosti pred zákonom, ktorú pošliapava generálna prokuratúra, ktorá šmahom ruky hádže do koša prácu orgánov činných v trestnom konaní vo všetkých exponovaných kauzách.

Situácia dospela až do takého absurdného stavu, že obvinení zvolávajú tlačovky na ktorých nehanebne klamú, znevažujú štátne orgány a snažia sa  vyvolať dojem, že to oni sú tie obete. Chudáčikovia. Bohužiaľ, ako to tak vyzerá, veľa ľudí im sadá na lep. Ľudia, s nedostatkom kritického myslenia, ale aj ľudia, ktorým nevyhovuje orientácia na Západ a radšej by chceli patriť k Rusku - piata kolóna. K tomu už netreba komentár.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nuž, znovu sa potvrdilo to pravdivé: kde sa dvaja bijú, tretí vyhráva.  Čo sa to vlastne stalo? Nič, Sulík vyhral, čo nedávno komentoval slovami: „Matovič predviedol suterén slovenskej politiky, dostať ho preč bola naša spoločenská úloha“. Tak ja teda o tej spoločenskej úlohe nič neviem, ale keď myslíte. Gratulujem, pán politik, pomstil ste sa. Je to za nami, Matovič je dole, Vy pod ním a my ostatní "demokrati" v ..... a na prahu nových volieb, ktoré rozhodnú o tom, či chceme demokraciu alebo autokraciu.

Ján Škerko

Ján Škerko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  258
  •  | 
  • Páči sa:  6 728x

Kto som? To je zaujímavá otázka, ale nie na mňa. K tomu by sa mohli vyjadriť ľudia, čo ma poznajú. Ale ak mám predsa len napísat pár viet, tak som ako duchaplný vlk oháňajúci sa palicou. A dôchodca. Moje motto je: s pevnou, ostrou a jasnou mysľou vpred. Som človek, ktorý chce niekedy reagovať na dianie okolo nás. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu