reklama

Orbán a dezoláti sa hnevajú na Ukrajincov

Keby Ukrajinci dali Putinovi čo chce, bol by pokoj. A nemusel byť tento bordel.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Ľudia, tak som sa vám  zamyslel nad myšlienkovými pochodmi Orbána a jemu podobných. Predstavme si ich bližšie.

Viktor Orbán prostredníctvom svojich (rozumej štátnych) médií mohutne a neprestajne masíruje mozgy svojmu omámenému obyvateľstvu naratív o zlých Ukrajincoch a dobrých Rusoch. Ale, aby som nebol neobjektívny, nie je sám. Samozrejme okrem ruských nacistov, fašistov, celej verchušky na čele s Putinom a dvoch tretín Rusov podporujúcich vojnu pri televízore tam patria aj  naši „drahí“ dezoláti. Medzi najväčších slovenských obdivovateľov, podporovateľov a obhajovateľov Putina patrí Harabín, Chmelár, Fico, Blaha, Čarnogurský a pod. A zaradila sa tam i stará Blašková, ktorá išla na okupované územie Donbasu dohliadať na férovosť úplne nezmyselného, cynického a protiprávneho referenda.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Prečo sa tí hnusní Ukrajinci rozhodli vzoprieť prokremeľskej bábke Janukovičovi a zmanipulovaným prezidentským voľbám. Veď aj v Rusku sa prezidentské voľby manipulujú a dobre je. A keď sa nejakí „hlupáci“ , túžiaci po slobode a spravodlivosti rozhodnú protestovať, tak ich FSB, OMON, KGB, KSČ a XYZ spacifikuje a ukáže im, kde je ich miesto. Načo to bolo dobré.

Prečo nechcú poslúchať ako ruskí nevoľníci svojho cára Putina,  prečo sa tí ukrajinskí kozáci stále protivia.  On predsa najlepšie vie čo robí a čo potrebujú. To nevedia, že liberálna demokracia je to najhoršie zlo pod slnkom? Načo je dobrá tá nezmyselná túžba po slobode a demokracii, nevedia, že EÚ a liberálny Západ je prekonaný? Teraz my musíme tak strašne trpieť a prinášať nesmiernu obeť v podobe zvýšených cien plynu, elektriny, pohonných hmôt, potravín a iných komodít. Ja sa tak hnevám na tých Ukrajincov!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Čo nás po tom, že ich zabíjajú, domy vypaľujú, ženy a deti prznia. Prečo sa do toho miešame? Čo nenecháme opitého, sprostého, hrubokrkého ruského vojaka nech toho slabšieho Ukrajinca vymastí. Prečo im preboha posielame zbrane? Takto len predlžujeme tú ich bitku. Veď keby sme sa toho chudáka Ukrajinca  nezastali, tak by ho ten výpalník už dávno zmangľoval alebo zabil a bol by pokoj. A vy demokrati nevidíte, že sa mýlite? Veď už aj taký patriarcha Kirill to pochopil, tanky a rakety posvätil a padlým ruským vojakom aj hriechy odpustil. A báťuška Putin i sviecu v chráme za pabédu zapálil.

Vidíte, v Severnej Kórei je pokoj, tam sa nikto nebúri. Láskavý Kim dá čo potrebujú im. To chce silnú ruku a potom je pokoj. Všetko šľape ako má. Nikoho ani len nenapadne sa protiviť. A keby to aj nejakého chudáka samovraha kórejského napadlo, tak ho hodia hladným psom, nech ho roztrhajú, aspoň je zábava. A celú jeho rodinu následne pošlú do koncentračného tábora na prevýchovu. Tam by sme sa chceli dostať, ale svet je postavený na ruby, demokrati vyskakujú, furt niečo kritizujú, hádajú sa a hlasujú, no hrôza. Taký bordel, čo majú čo hlasovať. Bič na nich!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tak vážení dezoláti, keď ste sa dočítali až sem, gratulujem vám a vyhrávate jednosmerný lístok do Chersonu. Dúfam, že máte radosť. Hláste sa u náčelníka miestnej vojenskej okupačnej správy, kde vyfasujete veľkú a malú poľnú, KDčko a peceň chleba. Viac nebudete aj tak potrebovať. Vaše hriechy vám budú odpustené.

Ján Škerko

Ján Škerko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  258
  •  | 
  • Páči sa:  6 728x

Kto som? To je zaujímavá otázka, ale nie na mňa. K tomu by sa mohli vyjadriť ľudia, čo ma poznajú. Ale ak mám predsa len napísat pár viet, tak som ako duchaplný vlk oháňajúci sa palicou. A dôchodca. Moje motto je: s pevnou, ostrou a jasnou mysľou vpred. Som človek, ktorý chce niekedy reagovať na dianie okolo nás. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu