reklama

Pán Sulík, popreli ste všetko za čo ste bojovali. Je to trápne.

Strana, ktorá sa chválila, že nerozhadzuje peniaze.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Som dôchodca a celkom ma potešilo, že dostanem pridané, ale...

Ale povedzte mi, ako je možné, že Vy a tiež Vaša strana, ktorá sa pasovala do role múdrej a rozpočtovo zodpovednej strany, ktorá nechcela podporiť prorodinný balíček a spôsobila pád vlády populisticky rozhadzujete peniaze, ktoré nie sú rozpočtovo kryté. Len tak, bác 600 miliónov eur penzistom.

A dokonca plošne, každému, aj bohatému a aj chudobnému dôchodcovi. Je toto spravodlivé? Prečo by mal dostať pridané aj bohatý dôchodca, ktorý má dva domy, tri autá a do roka chodí pár krát do Dubaja (irónia, kto by to nepochopil).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Celý čas si budujete imidž „múdreho“, kreslíte červené čiary, chválite sa tým, že ste dali dole Matoviča a nakoniec sa ešte spojíte s arcipopulistami z Hlasu. Čo to máte za spojencov!? Pardón, veď to sú tí Vaši spojenci. Smer číslo 2, s ktorými ste povalili vládu.

 

Viac sa už ani nedá k tomu čo povedať.

Ján Škerko

Ján Škerko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  258
  •  | 
  • Páči sa:  6 728x

Kto som? To je zaujímavá otázka, ale nie na mňa. K tomu by sa mohli vyjadriť ľudia, čo ma poznajú. Ale ak mám predsa len napísat pár viet, tak som ako duchaplný vlk oháňajúci sa palicou. A dôchodca. Moje motto je: s pevnou, ostrou a jasnou mysľou vpred. Som človek, ktorý chce niekedy reagovať na dianie okolo nás. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu